Cristi Săpunaru / Foto: Captură Digi Sport.

Cristi Săpunaru, fără cuvinte după Chindia - Rapid 2-2. "Nu am pățit niciodată așa ceva"

articol scris de Mihai Alecu
19.11.2021, 23:06
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Chindia și Rapid au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 16 din Liga 1, după un meci plin de evenimente. Gazdele au jucat în 9 oameni din finalul primei reprize, dar giuleștenii nu au reușit să învingă.

Oaspeții au părut total neinspirați în partea secundă, iar evoluția a fost criticată dur de Cristi Săpunaru, căpitanul echipei giuleștene.

Cristi Săpunaru, fără cuvinte după egalul contra Chindiei: "E prima oară când pățesc așa ceva"

Cristi Săpunaru a spus că evoluția din meciul contra Chindiei a fost una fără explicații, iar vina este exclusivă a jucătorilor.

"E prima oară când mi se întâmplă. E un rezultat rușinos. Să ai doi oameni în plus și să nu câștigi. Am discutat ceva la pauză și am făcut altceva. E vina doar a jucătorilor, atât de pe teren, cât și de pe bancă. Jucători cu sute de meciuri...

Suporterii nu ne pot acuza că nu am vrut, dar am fost egoiști. Atacam toți, dar nimeni nu se gândea să se și apere. După pauză s-a schimbat totul, nu știu dacă astea două săptămâni și-au pus amprenta negativ pe noi.

Sunt supărat pe mine, pe toți. Trebuie să realizăm că avem emblema asta pe piept și trebuie să fim o echipă și să ne sacrificăm", a spus Cristi Săpunaru.

Gol din offside marcat de Rapid contra Chindiei! Giuleștenii au evitat un eșec rușinos, cu doi oameni în plus

Cu doi oameni în plus timp de o repriză, după eliminările lui Corbu (33') și Căpușă (45+2'), Rapid a fost aproape de un eșec rușinos. Neguț a deschis scorul după o cursă superbă în minutul 53, dar Rareș Ilie a reușit să egaleze rapid.

La doar două minute după ce Rapid a făcut 1-1, Chindia a reușit să treacă din nou în avantaj, după un contraatac finalizat de Daniel Popa. Giuleștenii au reușit să plece cu un punct de la Ploiești, însă după un gol marcat din offside.

În minutul 89, Marzouk a marcat pentru Rapid și a făcut 2-2. Morais a centrat din afara careului, Săpunaru a deviat cu călcâiul, iar marocanul, aflat într-o poziție clară de ofsaid, a trimis în plasă.

Arbitrul Andrei Chivulete a validat golul după câteva secunde, în acest timp având o discuție scurtă cu asistentul Sebastian Gheorghe, care probabil i-a transmis că jucătorul Rapidului se afla în poziție regulamentară.

S-a terminat 2-2, iar Rapid urcă, cel puțin temporar, pe locul 4, cu 27 de puncte. De partea cealaltă, Chindia e pe 10, cu 18 puncte.

Etichete: cristi sapunaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Cristi Săpunaru a răbufnit după FCSB - Rapid: ”Penibil, penibil, penibil”. Ce a spus despre Cristiano Bergodi

”Am fost penibili!” Cristi Săpunaru, la pământ după umilința cu CFR Cluj. Ce a spus despre Bergodi

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”