Antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi / Foto: captură Digi Sport

Video Cristiano Bergodi a vorbit despre cum l-a ratat Sepsi pe Keșeru: "Nu e important, am luat alți jucători"

articol scris de Digi Sport
08.07.2022, 22:34
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Sepsi a fost aproape să dea o lovitură luna trecută, prin aducerea lui Claudiu Keșeru, însă atacantul de 35 de ani a semnat, în cele din urmă, cu UTA Arad.

Cristiano Bergodi a vorbit despre cum l-a ratat Sepsi pe Keșeru: "Nu e important, am luat alți jucători"

Antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, a vorbit despre acest subiect înaintea primului meci oficial al sezonului, CFR Cluj - Sepsi, din Supercupa României.

"Claudiu Keșeru era un jucător aflat în viziunea noastră, am vorbit, am discutat cu două-trei luni în urmă, dar el a ales să meargă la UTA. Aici se stă bine, pentru că oricum e un club important, de tradiție și e bine pentru el că a ales ce a dorit.

Nu mai e important, noi am luat alți jucători, nu e problemă. Se discută, e normal, pentru că e perioada de începerea campionatului, când se discută cu mulți jucători și unul din el era Keșeru. Păcat că nu a venit, dar noi ne mulțumim cu ce avem acum în lot, sunt foarte mulțumit de ceilați", a spus Bergodi.

În această vară, Sepsi a transferat șase jucători, plus alți trei care au revenit după împrumuturi. La capitolul plecări, Sepsi s-a despărțit de 7 jucători.

"M-au impresionat toți, de aceea i-am luat în cantonament, asta înseamnă că mi-au plăcut. Conducerea m-a întrebat dacă luăm acești jucători, eu am spus caracteristicile tehnice și tactice și sunt mulțumit că se pliază bine pe stilul de joc pe care l-am implementat acum 8 luni și sunt mulțumit de ei.

Normal că, în perioada de pregătire, nu sunt toți la fel de pregătiți, dar e normal, se vor regla astea. Nu suntem la turația maximă și probabil că nici CFR", a precizat Cristiano Bergodi.

De ce a ratat Sepsi transferul lui Claudiu Keșeru

După despărțirea de FCSB, Claudiu Keșeru a negociat cu Sepsi, însă echipa din Sfântu Gheorghe a precizat că salariul maxim pe care îl poate oferi este de 10.000 de euro pe lună.

Astfel, a intrat în cursă UTA. Laszlo Dioszegi a spus că arădenii i-au oferit un salariu cu 50% mai mare decât ceea ce i-ar fi putut oferi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Atacantul a semnat pe două sezoane cu UTA, deși Gigi Becali spunea că "nu mai poate juca", deși începuse cu 4 goluri în primele 5 meciuri. De altfel, patronul de la FCSB l-a și scos din echipă la un moment dat.

Odată cu semnarea contractului cu UTA, Keșeru este convins că poate reveni la echipa națională, unde are 45 de selecții și 13 goluri.

  • 900.000 de euro este cota actuală de piață a lui Claudiu Keșeru, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: claudiu keseru , cristiano bergodi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

Rică Răducanu știe cine ar trebui să fie antrenorul Rapidului: ”Să intre puțin în ei”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”