CS Mioveni - Chindia Târgoviște / Foto: Captură @ Digi Sport

Video CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1. Gazdele, din ce în ce mai aproape de liga secundă

articol scris de Digi Sport
03.04.2023, 19:33
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Chindia Târgoviște s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, 1-0, într-un meci din etapa cu numărul 2 a play-out-ului SuperLigii României.

Prima parte a adus un gol înscris de Doru Popadiuc, superb, dintr-o poziție grea, dar reușita a fost anulată după intervenția VAR.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1. Argeșenii, din ce în ce mai aproape de liga secundă

Presiunea pusă de oaspeți s-a materializat în cele din urmă în repriza secundă, atunci când Tiberiu Căpușă a marcat cu un șut excelent, de la marginea careului, în diagonală.

Târgoviștenii au primit penalty cu puțin timp înainte de finalul partidei, dar din nou, după intervenția VAR, decizia arbitrului a fost întoarsă, pentru un ofsaid.

Gazdele au avut cea mai bună șansă de a marca prin Scarlatache, care din apropiere a lovit foarte slab mingea cu capul.

VIDEO REZUMAT CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1


Știrea inițială:

CS Mioveni - Chindia Târgoviște, LIVE VIDEO, de la 17:30, pe Digi Sport 1

În acest moment, Chindia se află pe poziția a 14-a în campionat, la doar două puncte de salvarea de la retrogradare. 

De cealaltă parte, CS Mioveni este în continuare pe ultimul loc al clasamentului, la șapte puncte de primul loc care asigură menținerea în prima divizie. 

În meciurile jucate în sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit punctele. În turul de la Târgoviște, Chindia a câștigat, scor 1-0, în timp ce în retur s-a impus Mioveni, scor 2-0, datorită golurilor reușite de Bogdan Rusu și Mihai Lixandru. 

Nicolae Dică și-a setat obiectivul la CS Mioveni

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei, Nicolae Dică a dezvăluit că obiectivul echipei este obținerea unui loc de baraj. 

„E o partidă importantă pentru noi, la fel cum sunt toate… întâlnim un adversar bun, care l-am întâlnit şi acum cam o lună de zile; şi atunci am avut un meci greu, chiar dacă am reuşit să câştigăm.

Am întâlnit un adversar bun şi ne va aştepta o partidă foarte grea. Chindia este o echipă cu jucători buni la mijloc care pot face diferenţa, dar noi suntem pregătiţi pentru acest joc, şi dacă o să avem o acţiune bună a jocului vom reuşi să luăm cele 3 puncte.

Nu este un meci decisiv, deoarece mai avem încă şapte etape, mai sunt încă 21 de puncte puse în joc, iar în momentul când obţii 2-3 rezultate pozitive, cu siguranţă urci în clasament, deci nu va fi acesta un meci decisiv, însă va fi foarte important pentru noi pentru că trebuie să obţinem cele 3 puncte ca să reuşim să ne apropriem de echipele care merg la baraj. Obiectivul nostru este să prindem un loc de baraj.

Este important pentru moralul jucătorilor, pentru încrederea lor să obţinem cele 3 puncte. Noi ne dorim să rămânem în prima ligă, este ceea ce mi-am propus de când am venit la echipă… sper să câştigăm cele 3 puncte cu Chindia şi apoi vom pregăti meciul cu Sepsi.

În ultimele 10 etape am pierdut doar 3 jocuri… ca echipa de pe ultimul loc, ceea ce cred eu ca este un lucru pozitiv, dar este important să acumulăm puncte… este important cum începi, dar cel mai important cum termini.

Mi-aş dori ca la meciurile de acasă să vină mult mai mulţi suporteri; dacă am avea 4-5-6 mii de oameni în tribune ar fi extraordinar… cu un număr cât mai mare care ne încurajează meci de meci, clar vom avea un avantaj la partidele pe teren propriu”, a declarat Nicolae Dică.

Etichete: cs mioveni , superliga , chindia targoviste


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

Video Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Veste uriașă pentru Radu Drăgușin: Postecoglou l-a băgat titular cu Manchester City!

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”

News Alert E oficial: Simona Halep nu va juca la Roland Garros!

Gigi Becali a dat lovitura la meciul cu CFR Cluj. Câți bani a câștigat

Citeşte şi

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a reacționat, după scandalul care a ”zguduit” Dinamo

Alex Chipciu, reacție de șase cuvinte după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea la FCSB

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”