Partida dintre CS Mioveni și FCSB / Foto: Sport Pictures

Video CS Mioveni - FCSB 1-1. Târnovanu, salvatorul roș-albaștrilor! Ocazii uriașe irosite de argeșeni

articol scris de Digi Sport
06.08.2022, 20:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a reușit doar o remiză pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 1-1, în etapa a patra din Liga 1. Chiar dacă roș-albaștrii s-au întărit în ultima perioadă, elevii lui Dică s-au chinuit pe terenul argeșenilor și au forțat o remiză doar grație lui Târnovanu.

În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul 11 în clasament, cu doar trei puncte, în timp ce CS Mioveni este ultima în clasament, cu un singur punct.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CS Mioveni - FCSB 1-1. Târnovanu, salvatorul roș-albaștrilor! Ocazii uriașe irosite de argeșeni

Argeșenii au făcut prima faza periculoasă a partidei. Coșereanu a centrat de la corner în minutul 11, iar Burnea a trimis periculos cu capul spre poarta lui Târnovanu.

Noul căpitan al FCSB-ului, Octavian Popescu a expediat un voleu puternic din interiorul careului, dar Iustin Popescu a reușit să îndepărteze pericolul.

Ianis Stoica a ajuns într-o situație de unu la unu cu Iustin Popescu, dar portarul argeșenilor nu a avut probleme.

Elevii lui Pelici au deschis scorul în minutul 26, după ce Pop a reușit să treacă de Ovidiu Popescu după o accidentare suferită de jucătorul de la FCSB, și a centrat în careu. Balonul a ajuns la Balaur care a șutat puternic. Balonul a fost deviat și a intrat în poarta lui Târnovanu.

Ianis Stoica a mai irosit o șansă importantă de gol în minutul 31, după ce a trimis cu capul peste poarta lui Popescu.

Miculescu putea restabili egalitatea în minutul 56, după ce a trimis cu capul la o centrare a lui Haruț. Iustin Popescu a reușit să rețină, iar scorul a rămas neschimbat.

Darius Olaru a șutat puternic în minutul 66 la poarta argeșenilor, dar balonul a fost respins de Iustin Popescu.

Cordea a reușit să marcheze câteva minute mai târziu, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Egalitatea a fost restabilită în minutul 79 de David Miculescu. Fotbalistul transferat de la UTA Arad a marcat cu capul după o centrare a lui Darius Olaru.

Finalul de meci le-a aparținut celor de la CS Mioveni. Argeșenii au avut două ocazii uriașe, prin Oancea și Cierpka, însă Târnovanu i-a salvat de fiecare dată pe roș-albaștri.

VIDEO Rezumatul partidei CS Mioveni - FCSB 1-1


CS Mioveni - FCSB 1-1. Târnovanu, salvatorul roș-albaștrilor! Ocazii uriașe irosite de argeșeni

FCSB a transferat cinci jucători săptămâna aceasta (Miculescu, Rusu, Radaslavescu, Boboc și Dulca, dar a și pierdut doi fotbaliști importanți, ambii accidentați, Coman și Radunovic, astfel că lotul continuă să fie unul destul de fragil pentru o formație care luptă, momentan, pe două fronturi, Liga 1 și Conference League.

În plus, nici Bogdan Rusu nu va putea evolua în meciul de diseară. În momentul în care au realizat transferul, oficialii argeșenilor l-au rugat pe Becali ca jucătorul să nu evolueze în meciul direct. ”Nu are nicio clauză, dar dacă așa am promis, ne vom ține de cuvânt. Rusu nu va juca la Mioveni”, a spus Dică, la conferința de presă de vineri.

Lista indisponibililor pentru acest meci este completată de alte accidentări, mai grave, de durată: Ionuț Panțîru, Andrei Dumiter și Iulian Cristea.

Dintre cei patru jucători legitimați vineri, Boboc ar avea cele mai mari șanse de a juca din primul minut. Pentru că este polivalent, Boboc poate reprezenta o soluție pentru flancul stâng, unde a mai jucat și la Viitorul, actuala Farul.

Ar fi un bun prilej pentru a se cunoaște mai bine cu noii colegi, dar și de a se familiariza cu postul. Dacă Radunovic nu va fi recuperat în timp util, atunci el va evolua sigur în returul cu slovacii, de la Dunajska Streda de pe Arena Națională, de joia viitoare, 20:30, LIVE TEXT pe digisport.ro.

CS Mioveni - FCSB, 19:00, Digi Sport 1 | Echipele probabile

Două puncte a acumulat gruparea roș-albastră până acum în campionat, în trei partide, astfel că deplasarea de la Mioveni nu va fi tratată ”la și altele” de către staff-ul tehnic. FCSB nu-și poate permite să mai facă pași greșiți în condițiile în care deja CFR Cluj are un avans de patru puncte în clasament.

CS Mioveni: F. Croitoru - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Vereș, Coșereanu - Buziuc, Blănaru, Cr. Dumitru
Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Boboc - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Miculescu - I. Stoica
Antrenor: Nicolae Dică

CS Mioveni - FCSB, 19:00, Digi Sport 1 | Cine va purta banderola de căpitan după accidentarea lui Florinel Coman

Florinel Coman (24 de ani) a suferit o ruptură musculară în meciul cu Dunajska Streda și va sta departe de gazon aproximativ o lună și jumătate.

După plecarea lui Florin Tănase (27 de ani) la Al Jazira, Florinel Coman a fost desemnat căpitanul echipei. În lipsa lui, banderola va fi purtată de Octavian Popescu (19 ani).

"Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici", a spus Nicolae Dică.

În această vară, Octavian Popescu a preluat și tricoul cu numărul 10 la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase.

Cine îl înlocuiește pe Florinel Coman la FCSB

Una dintre soluțiile de înlocuire a lui Florinel Coman și, foarte probabil, cea la care se va apela, este trecerea în bandă a lui Octavian Popescu, pe care Nicolae Dică voia să-l folosească în spatele vârfului în sistemul 4-2-3-1 pe care l-a implementat de la revenirea la FCSB.

Trecerea lui Octavian Popescu în banda stângă este sinonimă cu urcarea lui Darius Olaru în spatele vârfului sau cu folosirea pe postul de ”număr 10” a lui David Miculescu. Prima variantă este, aproape sigur, cea la care se va apela în returul cu Dunajska Streda, când Andrei Cordea nu va putea juca și David Miculescu va trebui folosit în dreapta.

Un alt fotbalist care poate apărea în stânga în locul lui Florinel Coman este Ianis Stoica. Mijlocașul de 19 ani a mai jucat în bandă, însă Nicolae Dică a făcut clar faptul că, în viziunea sa, Ianis Stoica este atacant central.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , florinel coman , accidentati fcsb , risto radunovic , mioveni - fcsb live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Zmeu în campionat, invizibil la națională”. Cel mai dur atac la Florinel Coman: ”Nu e în măsură să aleagă”

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă