Bucurie craioveana la golul lui Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si Astra Giurgiu.

Video CS U Craiova - Astra 1-0. Gazon chinuit, victorie chinuită! Oltenii au făcut rocada cu FCSB în clasament

10.03.2018, 20:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CS U Craiova a învins-o chinuit pe Astra cu 1-0, sâmbătă seara, în Bănie, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii 1, pe un gazon la fel de chinuit. Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Mitriţă (82), din centrarea lui Alexandru Mateiu, intrat pe teren cu doar câteva minute înainte. Oltenii lui Devis Mangia au dominat teritorial jocul şi şi-au creat câteva ocazii de gol, dar nu au reuşit să concretizeze. 

Mitriţă, unul dintre cei mai activi jucători ai gazdelor, a trecut de două ori pe lângă gol, în min. 18 şi 49, spre disperarea sa și a lui Mangia. Renato Kelic a creat şi el pericol la poarta oaspeţilor (21), la fel ca Iva Martic, care a avut o ocazie bună (64). Nici Alexandru Băluţă, care a fost rezervă și a intrat pe parcurs, nu a avut mai mult noroc (69).

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Lovitura de grație putea fi dată de giurgiuveni pe finalul primei reprize. Florentin Matei (41), cel mai important transfer al Astrei din ultima vreme, a irosit cea mai bună oportunitate a oaspeţilor. Finalul a fost dramatic, mai ales că debutantul Sebastian Culda a avut, în ultimele secunde, şansa egalării (90+5). 

Ambele partide din sezonul regulat s-au terminat la egalitate: 1-1 pe terenul Craiovei şi 2-2 la Giurgiu.  Oltenii sunt neînvinși de opt etape, perioadă în care au înregistrat cinci victorii şi trei egaluri. 'Alb-albaştrii sunt în continuare neînvinşi pe noul ”Oblemenco”. În schimb, Astra are două eşecuri şi un egal în ultimele trei deplasări în campionat. 

Prin acest succes, CS U Craiova a urcat pe locul 2 în clasament, la patru puncte în spatele liderului CFR şi cu un punct peste FCSB, care nu a jucat încă în prima etapă din play-off. 

Etichete: liga 1 , astra , play off , cs u craiova , liga 1 play off , video craiova - astra , live video craiova astra , live stream craiova astra , video digisport craiova astra , craiova astra digisport , video craiova astra play off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă