Cristina Trandafir / Foto: Facebook-@trandafircristinamariana

Cu cine este căsătorită arbitra despre care Gigi Becali a spus "Dacă avea inteligență...dar, femeie, ce vrei?"

articol scris de Digi Sport
27.02.2024, 08:49
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Pe lângă cele 5 goluri, partida FCSB - FC Botoșani 3-2 a avut și 3 eliminări, dintre care două din tabăra roș-albaștrilor.

Cristina Trandafir este căsătorită cu George Trandafir, fost oficial al lui Dinamo

Galerie Foto

Nana Antwi (18) și Darius Olaru (86) au primit direct cartonaș roșu după intervenția din camera VAR.

Mai exact, arbitra Cristina-Mariana Trandafir (41 de ani) a fost cea care i-a semnalat ”centralului” Cătălin-Ion Buși (44 de ani) erorile comise de către jucători și mai apoi a luat deciziile de a-i elimina.

Gigi Becali (65 de ani) a oferit o serie de declarații sexiste la adresa arbitrei Cristina Trandafir, pe care a spus că o cunoaște.

De profesie inginer-economist, Cristina Trandafir a devenit arbitru în 2004, iar în 2010 a primit și ecusonul FIFA.

Absolventă a Liceului "Miguel de Cervantes", din București, limba spaniolă, Cristina a urmat mai apoi cursurile Universității Politehnica din București, după care a ales să devină și arbitru.

Pe lângă faptul că este arbitră, Cristina Trandafir mai are și alte legături strânse cu fotbalul: ea ocupă și funcția de secretară la Comisia Centrală a Arbitrilor, for condus de Kyros Vassaras, scrie Fanatik.

Cristina Trandafir este căsătorită cu George Trandafir, fostul delegat al clubului Dinamo, care în prezent lucrează la Concordia Chiajna.

George Trandafir a devenit organizator de competiții la Dinamo în 2018, după ce anterior ocupase funcții la nivelul centrului de copii și juniori.

Soțul Cristinei Trandafir a fost și arbitru la începutul carierei sale, dar și delegat la Dinamo II, pe vremea când echipa a doua a "Câinilor" era pregătită de Florin Bratu.

FRF a anunțat că a luat act de declarațiile lui Gigi Becali și a decis să-l reclame la Comisii.

Derapajul sexist al lui Gigi Becali, după FCSB - FC Botoșani 3-2

Galerie Foto

Gigi Becali (65 de ani) a avut o ieșire reprobabilă după meciul FCSB - FC Botoșani 3-2. Ținta patronului roș-albaștrilor: arbitra Cristina Trandafir, din camera VAR.

Gigi Becali nu este la primul astfel de derapaj. În luna mai a anului trecut, patronul FCSB-ului a făcut declarații sexiste despre arbitra Iuliana Demetrescu (FOTO sus).

”De vină a fost femeia de la VAR, care nici pe ea nu sunt supărat, că aia e sora mea, se împărtășește la biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc, niciodată.

Numai că ea... îi dau un sfat acum... Nu sunt supărat pe ea, dar îi dau un sfat. Vrea să-i îndeplinească Dumnezeu cerințele, ce cere ea acolo? Să se lase de arbitraj sau să se ducă să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbați. Și îi va ajuta Dumnezeu dorințele... că știe ea la ce mă refer. Că ea vine la noi acolo la biserică, în Berceni? (n.r. - biserica din cantonamentul FCSB-ului)

Dar vezi acum? Cum să mai apară ea acum acolo? (n.r. - la biserica din Berceni) Deci nu e supărat nimeni, femeia vine la biserică, asta este, se împărtășește cu noi, este sora noastră.

Vine o femeie... bă, dacă pui femeie... vine o femeie și zice: 'domnule, roșu'. Bă, ești nebun la cap? Lasă, bă, femeile la femei, bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții, cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii la lupta, la jocuri, mă?

Ca dovadă, bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, ea nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Dacă era ea, avea inteligență...dar femeie, ce vrei? Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful.

Bă, eu nu minimalizez femeile, că eu le iubesc mai mult ca voi. De ce le iubesc mai mult? Că eu am una și o iubesc până la moarte. Și mor în orice secundă pentru nevasta mea și pentru fetele mele”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO cu Gigi Becali după FCSB - FC Botoșani 3-2

Etichete: gigi becali , george trandafir , cristina trandafir


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

The Sun anunță salariul uriaș pe care Neil Lennon îl va primi la Rapid

Dan Petrescu a pregătit lista de achiziții pentru sezonul următor! Clujenii îl vor pe fotbalistul de 900.000 de euro

Adrian Mititelu: ”Unii zic ca sunt țăran prost, dar eu zic că sunt țăran încăpățânat!”

Video Ce a spus Thibaut Courtois despre faza în care i-a ”interzis” lui Ianis Hagi o ”bijuterie” de gol

Citeşte şi

Video Gigi Becali, glumă după glumă după ce a ieșit din post: a spus cum vrea să numească stadionul de 100.000 de locuri

FCSB pregătește o schimbare pentru UEFA Champions League, cu Alex Chipciu protagonist

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWOrlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace