Andrei Vlad, portarul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Cum a reacționat avocatul celor de la FCSB, după memoriul lui Dinamo și decizia legată de Cupa României

18.07.2020, 09:03
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Dan Idița, avocatul celor de la FCSB, a comentat decizia Comisiei de Disciplină, din cadrul FRF, după memoriul înaintat de Dinamo legat de accesul regulamentar sau nu al roș-albaștrilor în finala Cupei României.

Avocatul vicecampioanei Ligii 1 susține că membrii comisiei au luat decizia corectă și nu crede că la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se va da un alt verdict.

"Decizia FRF este cea corectă. Federația a ales corect, raportat la normele care reglementează această situație. Din punctul meu de vedere, demersul lui Dinamo era sortit eșecului de la bun început.

Mai are o cale de atac (n.r. - la TAS), dar nu cred că lucrurile se mai pot schimba”, a spus Dan Idița, pentru Eurosport.

Dinamo merge la TAS și acuză FRF de premeditare: "Dacă ești FCSB nu respecți regulile? A fost o chestie intenționată!"

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea făcută de Dinamo, care a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, în meciul tur cu FCSB, din semifinalele Cupei României, scor 0-3, însă "câinii" anunță că nu se opresc aici.

Ionel Dănciulescu a precizat că Dinamo va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, acolo unde este convins că echipa sa își va găsi dreptatea. Team managerul bucureștenilor a sugerat că Federația Română de Fotbal a premeditat toate acțiunile de după sesizarea făcută de Dinamo pentru a putea "să-și acopere propria greșeală".

Ionel Dănciulescu: "Vom reuși dacă mergem la TAS. Suporterii sunt alături de noi"

Concret, "Danciu" acuză FRF că l-a trimis intenționat pe secretarul general Radu Vișan pentru a face plângerea, știind deja că acesta nu are calitate procesuală activă, după cum se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

"Sesizarea știam că va fi respinsă, cu toate că dreptatea e de partea noastră. Toată lumea o spune și o recunoaște. Altfel, FRF ar fi trebuit să-și acopere propria greșeală. Știam lucrul acesta, dar eu aș merge mai departe și cu recursul pe care trebuie să-l urmăm, iar apoi, mai departe la TAS. 

E o taxă de timbru, din ce știu eu. Va fi achitată. Ne vom descurca. Sunt suporterii alături de noi și cu siguranță vom reuși dacă vom ajunge la TAS", a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu: "Dacă te numești FCSB nu respecți regulile?"

Finala Cupei României, dintre Sepsi și FCSB, este programată pentru miercuri, 22 iulie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, astfel că timpul este unul foarte scurt, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu ar putea veni cu o decizie atât de rapidă.

Totuși, Dănciulescu spune că, prin inițiativa clubului, se urmărește transmiterea unui semnal de alarmă pentru FRF și FCSB.

"Ultima discuție pe care am avut-o cu Bogdan (n.r - Bălănescu) și cei din club a fost să mergem până la TAS. Numai pentru că te numești FCSB trebuie neapărăt să nu respecți regulile?

Așa cum noi stăm în izolare, nu ne antrenăm, pierdem din pregătirea fizică... hai să fie respectate regulile de toată lumea! Dacă e să vorbim pe tot ce înseamnă regulament, există un singur câștigător - Dinamo București, atât.

Ei (n.r - FRF) trebuiau să găsească un tertip, pentru că sunt în culpă. E vina principală a FRF. Dacă lucrul acesta nu ar fi fost sesizat de Culina, ofițerul nostru de presă, cu siguranță ar fi fost acoperit absolut tot", a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Etichete: finala cupei romaniei , dan idita , ccsb - sepsi finala cupei romaniei , memoriu dinamo , decizia comisiei de disciplina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Citeşte şi

Corvinul ar putea juca pe un stadion de 25.000.000€, dacă va câștiga Cupa României și va evolua în Europa League

Exclusiv Corvinul se pregătește de finala Cupei României! Echipament special pentru meciul istoric cu Oțelul

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”