Carlo Casap, Alexandru Mîţan, Denis Haruţ si Radu Boboc (de la stânga la dreapta) / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Cum a reacționat Denis Haruț după ce transferul la FCSB a picat + momentul în care a spus: "Nu semnez"

articol scris de Octavian Vasilescu
11.01.2021, 16:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Denis Haruț (21 de ani) nu a mai ajus la FCSB, dar conducerea clubului FC Botoșani pariază pe un transfer al fundașului în străinătate.

Președintele clubului FC Botoșani, Cătălin Anton, spune că Haruț s-a călit în perioada petrecută la ACS Poli Timișoara, club care l-a chinuit pentru a obține acordul de prelungire de la acesta, iar din acest motiv a analizat oferta FCSB-ului: "El este un caracter mai deosebit în peisajul fotbalistic din România.

Nu a fost afectat de ce s-a întâmplat, este un băiat foarte ambițios, până în vară cred că vom reuși să-i găsim o echipă în străinătate. Haruț știe foarte bine care sunt calitățile lui și nu voia să semneze pe șapte ani cu o echipă.

El a trecut prin momente mult mai grele la Timișoara, timp de șase luni a fost chinuit ca să semneze prelungirea contractului. Copilul strângea din dinți și cu lacrimi în ochi spunea: <<Nu semnez!>>.  Are un caracter deosebit. Astăzi a intrat la antrenament alături de echipă. Fereastra de transferuri tocmai s-a deschis, astfel că orice se poate schimba de pe o zi pe alta", a spus președintele clubului FC Botoșani, Cătălin Anton, pentru Digi Sport.

Denis Haruț a refuzat să semneze cu FCSB, iar Valeriu Iftime îl laudă: "A fost tare"

Patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, spune că Haruț este de apreciat, pentru că nu a semnat cu FCSB fără să-i pese de clauze: "Nu a mai plecat Haruț. Nu a fost o situație disperată să plece Haruț, a fost o întâmplare, ar fi fost fericită dacă obțineam prețul respectiv. Nu pot să judec regulile la FCSB, Haruț nu a spus: <<Wow, plec la FCSB>>, așa cum mulți din jucătorii mei au zis.

Nu a vrut să semneze pe șapte ani, el a avut o situație complicată la Timișoara, nu mai vrea o asemenea experiență, îl felicit pentru că a fost tare. Sunt convins că Botoșaniul va câștiga în continuare cu Haruț. A venit o ofertă care a părut de nerefuzat, dar băiatul a spus că lui nu îi fuseseră prezentate acele clauze. Eu sunt total de acord cu el, cred că erau două contracte semnate în același timp, habar n-am.

Eu nu pot să mă pun în locul celor care plătesc mulți bani pentru fotbaliști. Eu dau contracte pe doi ani, plus încă unul. Nu pot să-l condamn pe Gigi Becali, eu cred foarte mult în Haruț, chiar dacă va juca până la vară la Botoșani", a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Denis Haruț a fost sâmbătă în cantonamentul FCSB-ului

Sâmbătă seară, Denis Haruț a spus că e gata să joace pentru FCSB: ”Au mai fost câteva detalii de pus la punct, acum s-a rezolvat tot. Mă bucur că am semnat. Este un moment foarte important al carierei mele. Am trăit cu intensitate aceste momente. E un pas înainte, sper să arăt ce am arătat și la Botoșani.

Sunt pregătit să joc pe orice post. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare acum să încep treaba aici. Eu nu am teamă de critici, sunt foarte puternic”, a transmis Denis Haruț.

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Denis Haruț, potrivit puiblicației de specialitate Transfermarkt.
  • În acest sezon, Haruț are 15 apariţii pentru FC Botoşani.

Etichete: mercato , transferuri fcsb , jucatori fcsb , denis harut , cătălin anton , jucatori botosani , denis harut fcsb , conducere botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă