Octavian Popescu, mijlocașul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Cum a reușit FCSB să-l aducă pe Octavian Popescu de la Craiova: ”E stelist de mic” + sfatul primit de la Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
07.12.2020, 17:42
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Octavian Popescu este remarcatul acestui sezon de Liga 1. Puștiul de 17 ani a impresionat prin dezinvoltura și tehnica peste medie arătate pe gazon, iar în ultimele două runde a fost de fiecare dată decisiv pentru FCSB, obținând câte o lovitură de la 11 metri.

Înainte să ajungă la FCSB, Octavian Popescu a fost legitimat la Universitatea Craiova, dar în vară, la sfatul lui Giovanni Becali, mijlocașul de 17 ani a semnat cu bucureștenii. Laura Popescu, mama lui Octavian, a povestit cum a fost realizată mutarea.

Cum a reușit FCSB să-l aducă pe Octavian Popescu de la Craiova

Nu a trebuit să ne convingă Giovanni Becali să-l ducem la FCSB. Noi am mers pe mâna dumnealui, din moment ce îl reprezenta. Octavian și-a dorit să meargă la FCSB, pentru că e stelist de mic. Noi am ales mereu ce a vrut el. Nu i-am spus nimic.

Așa a fost situația, să nu mai continue la Craiova și, mulțumesc lui Dumnezeu, a fost decizia cea bună. E visul lui să ajungă cât mai sus, ne dorim mult să facă pasul odată și la echipa națională”, a declarat Laura Popescu, pentru Fanatik.

Mama lui Octavian Popescu a rememorat și întâlnirea cu Gigi Becali și a dezvăluit singurul sfat oferit de patronul de la FCSB tânărului jucător.

Am fost și noi când a semnat contractul. Am fost foarte mulțumiți, pentru că sunt niște oameni extraordinari la FCSB, niște oameni minunați. Domnul Gigi Becali, Giovanni Becali, Mihai Stoica, cei din staff-ul echipei. Gigi Becali ne-a spus un singur lucru, să fie serios”, a transmis Laura Popescu.

Octavian Popescu a evoluat în opt partide pentru FCSB în acest sezon, șapte în campionat și una în Europa League, cu Slovan Liberec, când a fost chiar titular.

Mijlocașul de 17 ani a reușit o pasă decisivă, în victoria 2-0 cu Academica Clinceni, și a scos două lovirută de la 11 metri în ultimele două runde, în urma cărora a fost decis meciul cu Gaz Metan, 3-2, și a fost deschis scorul în jocul cu UTA, câștigat 3-0.

Etichete: gigi becali , octavian popescu , mama octavian popescu , octavian popescu la fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”