Jucătorii de la Rapid și galeria după eșecul din Giulești cu Hermannstadt / Foto; Captură Digi Sport

Video&Foto Cum au reacționat fanii după ce Rapid a pierdut în Giulești al doilea meci al sezonului

articol scris de Digi Sport
05.03.2023, 09:18
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid a pierdut, sâmbătă seară, meciul din Giulești disputat contra celor de la Hermannstadt, scor 0-1, în etapa 29 din Liga 1, penultima a sezonului regulat.

A fost al doilea eșec înregistrat de echipa lui Adrian Mutu pe acest teren, după cel cu U Craiova 1948, scor 1-2.

Galerie Foto

Cum au reacționat fanii după ce Rapid a pierdut în Giulești al doilea meci al sezonului

Imediat cum Viorel Flueran a pus capăt partidei, jucătorii de la Rapid au fost huiduiți de publicul din tribune. Fotbaliștii giuleșteni zăbovit, câteva momente, undeva la mijlocul terenului în încercarea de a înțelege de ce au pierdut. Cel mai afectat părea a fi Marko Dugandzic (28 de ani), cel care a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 90+1.

Apoi, la un semn făcut de Săpunaru, jucătorii s-au îndreptat spre peluza în care se afla galeria. La început, jucătorii au fost huiduiți, după care a urmat un speach al lui Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul suporterilor: ”Băi, tată, să ne aplaudăm băiețiii!

Printre altele, acesta a spus că suporterii Rapidului nu sunt unii de rezultat și i-a îndemnat pe cei din tribune să-i aplaude pe jucători. S-a scandat mai apoi ”Suntem mereu cu voi”, după care Bocciu și-a continuat discursul prin care a încercat să le ridice moralul idolilor lor.

În tot acest timp, fotbaliștii au stat mai mult cu capul în pământ. La un moment dat s-a așternut liniștea, apoi același Săpunaru le-a făcut semn colegilor să se retragă nu înainte de a-i aplauda și ei pe suporteri.

VIDEO cu momentele de la finalul partidei Rapid - Hermannstadt 0-1

Mutu a dat de pământ cu jucătorii după eșecul cu Hermannstadt: ”Aroganți pe teren, ca și cum am fi câștigat deja”

Adrian Mutu a transmis că evoluția din partea a doua a fost mai bună, însă nu suficientă pentru a merita măcar un punct. În același timp, antrenorul susține că era ”sigur” că Marko Dugandzic va rata penalty-ul din prelungiri.

În prima repriză, am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganți, iresponsabili și superficiali. Asta ne-a costat. În seara asta nu meritam să câștigăm.

Era normal să schimb formula de start, pentru că veneam după trei meciuri într-o săptămână, cu deplasare grea la Botoșani. În afară de Ongenda, care avea nevoie de minute, ceilalți au rămas datori față de mine, față de public, față de noi. Aroganța noastră ne-a costat. Am intrat aroganți pe teren, ca și cum am fi câștigat deja. În fotbal, asta te plătește.

Am făcut o repriză a doua bună, dar nu meritam să câștigăm. Fotbalul ne-a dat o lecție importantă. Singura notă pozitivă este evoluția lui Ignat, care a jucat foarte bine.

Dugandzic probabil e supărat. Eram sigur că o să rateze, pentru că nu era seara noastră și fotbalul nu îți dă când nu meriți. Ar trebui să schimbe modul în care execută din când în când, pentru că, dacă bați la fel, ești previzibil. Nu o să-l scoatem țap ispășitor pentru Dugandzic, el a intrat în repriza a doua. Pe noi, prima repriză ne-a costat”, a declarat Adrian Mutu.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid - Hermannstadt 0-1

Etichete: adrian mutu , cristi sapunaru , marko dugandzic , rapid - hermannstadt 0-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Citeşte şi

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”