Exclusiv Cum au reacționat jucătorii de la Academica Clinceni când au aflat că nimeni nu a depus dosarul pentru licența UEFA

articol scris de Digi Sport
01.05.2021, 19:57
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Academica Clinceni este singura echipă din play-off care nu a primit licența pentru cupele europene, iar acest lucru s-a întâmplat pentru că nimeni din club nu a depus dosarul.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Clinceni, Florin Gardoș, a vorbit despre această situație: "Chiar am vorbit cu colegii și nu îmi aduc aminte în cariera mea din Liga 1 să fi avut nici măcar trei înfrângeri consecutive. Nu suntem bucuroși, dar e un cumul de factori care au dus aici. Începe o nouă etapă și eu am încredere că vom face puncte. Credeți voi că eram puși pe fapte mari după victoria cu Dinamo. A fost o performanță mare, dar ține de mai multe lucruri. Diferența e mare dintre noi restul.

Meciul cu CFR din deplasare a fost un meci nereușit și veneam pe un fond de relaxare, se adunase o tensiune pe final de campionat regulat și nu am fost așa concentrați. După meciul cu CFR s-au întâmplat și lucruri în interiorul clubului care nu ne-au priit. Efectiv nu ne-am ridicat la nivelul care trebuia. Eu cred că putem încheia cu capul sus.

Cum au reacționat jucătorii de la Academica Clinceni când au aflat că nimeni nu a depus dosarul pentru licența UEFA

Atmosfera nu e grozavă, am vorbit între noi și încercăm să reglăm lucrururile. Am aflat și noi recent că nu avem licență UEFA. Nu știam (nr.r.: că clubul nu depusese dosarul de licență UEFA), dar era normal ca noi să ne setăm un obiectiv cât mai îndrăzneț, mai ales că am fost aproape să terminăm pe 4 campionatul regulat. Am terminat la un punct, iar dacă FCSB câștiga cu Sepsi, terminam pe 4. Cupă europeană poate e mult spus, dar ne setam locul 4. Dar asta e.

După meciul cu Sepsi, când am spus anumite lucruri, pe un anumit fond, s-au cam încins spiritele aici și nu mai vreau să supăr pe nimeni. Suntem criticați după primele două meciuri de toată lumea și nu mi se pare normal să suportăm noi totul, să luăm noi totul în cârcă. Mai sunt și alți factori care nu se văd în jurul echipei și ar trebuiu să-și asume toată lumea răspunderea, nu numai noi. Restanțe mari nu sunt, aveam două salarii restante", a spus Florin Gardoș, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Meciul Academica Clinceni - Universitatea Craiova se dispută duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro.

10 cluburi din Liga 1 au cerut şi primit licenţă pentru cupele europene

Au solicitat şi primit licenţa UEFA zece cluburi din Liga 1, în condiţiile în care fotbalul românesc va trimite o echipă în preliminariile UCL şi trei în Conference League. FC Argeş a obţinut licenţă ca urmare a unei excepţii făcute de UEFA.

  • FCSB
  • FC Botoşani
  • Universitatea Craiova
  • Chindia
  • FC Viitorul
  • Sepsi
  • CFR Cluj
  • Astra
  • FC Dinamo
  • FC Argeş.

Potrivit noului sistem de desfăşurare al Ligii 1 şi echipele din play-out au şansa de a evolua în cupele europene. Astfel, primele două clasate din play-out vor susţine un meci de baraj, iar învingătoarea va juca împotriva ultimei echipe din play-off aflate pe loc de cupă europeană.

Câştigătoarea din acest ultim meci va primi dreptul de participare în ediţia următoare a Conference League.

Care sunt echipele care nu au solicitat licenţă pentru cupele europene

Dacă în cazul Academicii şi al celor de la UTA nedepunerea dosarului pentru Licenţă UEFA a fost cauzată de greşeli de management, alte patru echipe şi-au propus doar să rămână în Liga 1.

  • Academica
  • UTA Arad
  • Gaz Metan
  • Voluntari
  • Hermannstadt
  • Poli Iaşi

Etichete: florin gardos , licenta liga 1 , licenta uefa , jucatori academica clinceni , dosare echipe liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB l-a ratat și scrie istorie: cel mai scump transfer din istoria clubului! A ”spulberat” recordul

Video Mihai Stoica, suporter-manager la meciul Universitatea Craiova - FCSB. Cum a reacționat înaintea golului marcat de Ivan

S-a terminat! Alex Mitriță a făcut anunțul final, după ce Gigi Becali a spus că vrea să-l transfere la FCSB

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Un oficial de la CSA Steaua l-a ”turnat” când juca la FCSB: ”Ne-a dat în gât! A vrut să ne dea 10.000 € amendă”

”Crucificat”! Nu a avut dubii, după ce l-a văzut pe ”rivalul” lui Radu Drăgușin în meciul cu Newcastle

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”