Un antrenament al FCSB-ului, în Antalya / Foto: Digi Sport

Exclusiv Cum i-a descris Florinel Coman pe nou-veniții de la FCSB

articol scris de Digi Sport
13.01.2024, 11:34
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Florinel Coman (25 de ani) a vorbit despre transferurile realizate de FCSB în perioada de mercato de iarnă.

Luis Phelipe (23 de ani), Baba Alhassan (24 de ani) și Nana Antwi (23 de ani) sunt transferurile realizate de FCSB în această iarnă.

Ce a spus Florinel Coman despre nou-veniții de la FCSB

Florinel Coman s-a rezumat la câteva cuvinte când a fost întrebat despre nou-veniții de la FCSB. Acesta speră ca noii jucători ai echipei să vină cu un plus în partea a doua a sezonului din SuperLiga.

Super, ne vor ajuta foarte mult. Au calitate. Sunt puternici și cred că aveam nevoie de acest plus. Și sper că au venit cu plusul la ei”, a spus Florinel Coman, despre noii jucători ai FCSB-ului.

Luis Phelipe a ajuns la FCSB de la Poli Iași, Baba Alhassan a venit de la Hermannstadt, în timp ce Nana Antwi a sosit de la Urartu, din Armenia.

E gata! FCSB i-a stabilit viitorul lui Crețu, după transferul ghanezului Nana Antwi

Valentin Crețu (35 de ani) a rămas fără contract la 1 ianuarie 2024, dar chiar și așa a mers cu FCSB în cantonamentul din Antalya.

Gigi Becali a anunțat la finalul anului trecut că viitorul lui Crețu depinde de transferul lui Nana Antwi (23 de ani) de la Urartu. Mutarea s-a concretizat, iar aventura fostului jucător de la Rapid și Gaz Metan la gruparea roș-albastră părea că va lua sfârșit.

Dar surpriză! Valentin Crețu va mai primi o șansă și va semna un nou contract cu FCSB, valabil până la finalul stagiunii, notează Fanatik. Deși patronul clubului nu ar fi vrut neapărat să-l mai țină în lot, având în vedere că Alexandru Pantea și Nana Antwi sunt primele două soluții pe postul de fundaș dreapta, oficialii vicecampioanei, în frunte cu MM Stoica, ar fi insistat.

Conform sursei menționate anterior, Antwi nu va merge în cantonamentul FCSB-ului din Antalya pentru că perfectarea documentelor va mai dura câteva zile, iar fotbalistul ghanez se va alătura lotului lui Charalambous și Pintilii în România.

  • Din 2019 evoluează Crețu la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș.
  • 250 de mii de euro este cota de piață a lui Crețu, potrivit Transfermarkt.
  • Două selecții are fundașul lateral la naționala României.
  • 13 apariții și un assist sunt cifrele lui Valentin Crețu în acest sezon la FCSB.

Nana Antwi, prezentat oficial la FCSB

Oficialii celor de la Urartu au fost de acord cu suma primită de la finanțatorul roș-albaștrilor, în valoare de 50.000 de euro, astfel că jucătorul va face din iarna aceasta joncțiunea cu lotul liderului din SuperLiga.

Bine ai venit, Nana Antwi! FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu.

Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au transmis cei de la FCSB pe rețelele sociale.

Antwi a semnat un contract valabil patru sezoane și va fi recompensat lunar cu suma de 10.000 de euro, potrivit surselor digisport.ro.

  • 275.000 de euro este cota de piață a lui Antwi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Etichete: florinel coman , baba alhassan , luis phelipe , nana antwi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Prima decizie luată de FCSB după ce instanța a comunicat motivarea hotărârii în cazul palmaresului

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China

Citeşte şi

Florinel Coman și Darius Olaru, performanță impresionantă în tricoul FCSB

Răsturnare totală de situație în cazul transferului lui Florinel Coman!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”