Colaj Ionuț Negoiță / Pablo Cortacero / Foto: Sport Pictures și FC Dinamo

Cum l-a convins Cortacero pe Negoiță să-i vândă clubul Dinamo: "Spaniolii au fost serioși, au adus 550.000 de euro pe nevăzute"

articol scris de Digi Sport
11.03.2021, 09:53
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ionuț Negoiță (47 de ani), fostul patron de la Dinamo, a dezvăluit modul în care Pablo Cortacero i-a câștigat încrederea pentru a-i ceda pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă după ce Pablo Cortacero a preluat clubul de la Ionuț Negoiță la începutul acestui sezon. Problemele financiare sunt la ordinea zilei în Ștefan cel Mare, însă fostul acționar majoritar al "câinilor" susține că premisele erau promițătoare la startul discuțiilor cu omul de afaceri iberic și nimic nu anunța dezastrul ce avea să abată peste gruparea alb-roșie.

Cortacero i-a câștigat încrederea lui Negoiță cu peste jumătate de milion de euro: "Spaniolii au fost serioși, au adus 550.000 de euro fără să vină în țară"

"Am avut discuții cu multă lume, cu tot felul de naționalități. Indieni, pakistanezi, italieni, spanioli. Chiar și vreo doi români care se băgau în seamă. Prin comparație cu alții, spaniolii au fost mai serioși. Și au început bine, dar au continuat prost.

Cortacero a venit cu Țălnar și cu Șerdean, dar și cu un domn Melero. Am vorbit pe video cu ei pentru că era pandemia. Melero un domn extrem de respectat în Spania, apoi a intrat și Contra în ecuație. Se știa cu Melero, premisele erau bune. Au adus 550.000 de euro fără să vină în țară, mai pe nevăzute. Toată povestea, toată ecuația suna promițător.

Își doreau să facă o echipă foarte bună, cu Contra, să aducă spanioli, președinte de club, oameni pregătiți, oameni cu experiență în fotbal. Spuneau că vin cu fotbaliști care n-au loc prin Spania. Lucrurile, până la un punct financiar și organizatoric, arătau promițător.

La un moment dat n-au mai avut bani. Dar ei au dat 550.000 de euro fără să fie acționari în club, ca împrumut!", a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Pablo Cortacero și-a anunțat revenirea în România: "Voi pune Dinamo pe un făgaș normal, veți vedea!"

Pablo Cortacero a dispărut din peisajul fotbalului românesc în ultimele luni, pe fondul numeroaselor probleme de la club, însă acum își anunță revenirea. Anunțul a fost făcut de Ciprian Marica, care spune că a fost sunat de Pablo spaniol pentru a discuta despre închirierea unui imobil deținut de fostul internațional.

"M-a sunat ieri sau alaltăieri și mi-a zis că vine la București. Mi-a zis că știe (n.r - cum e perceput în România), dar că vrea să le demonstreze oamenilor. Mi-a spus: 'Ciprian, vei vedea că vin la București și voi pune Dinamo pe un făgaș normal'.

Zice că a rezolvat problema, a fost în Anglia, a stat câteva săptămâni bune și că se va întoarce cu bani pentru Dinamo. Nu știu dacă va mai închiria birourile. A spus că va plăti. I-am spus să-și rezolve mai întâi problemele cu Dinamo", a declarat Marica, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: ionut negoita , patron dinamo , bani dinamo , pablo cortacero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Citeşte şi

Ionuț Negoiță a dezvăluit după patru ani de ce a plecat de la Dinamo. Anunță un nou proiect în fotbal

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă