Mihai Pintilii / Foto: Profimedia

Exclusiv Cum reușește Mihai Pintilii să aibă rezultate la FCSB: ”Dă dovadă de treaba asta”

articol scris de Digi Sport
18.01.2023, 17:40
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care se ocupă de pregătirea echipei FCSB, după ce Nicolae Dică (42 de ani) a plecat de gruparea ”roș-albastră” în finalul anului trecut.

În acte, antrenor principal la FCSB este Leonard Strizu (55 de ani), pentru că este deținătorul Licenței Pro.

Sorin Cârțu, despre antrenorul Mihai Pintilii: ”Are talent”

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, este de părere că Mihai Pintilii are calitățile necesare pentru a reuși în meseria de antrenor, motov pentru care și rezultatele de la FCSB din Liga 1 îi sunt favorabile.

Are, asta înseamnă ca are talent pentru meseria asta. Are talent. Eu când m-am apucat prin 1986, nu aveam niciun material, aveam niște materiale scrise de la Lucescu, de la Rădulescu.

Știam să punem pregătirea fizică, timpii, cronometrul. E bine să treci prin ele (n.r. cursurile Școlii de Antrenori)”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Și cu antrenorul trebuie să ai o echipă bună. El e fost jucător și e talentat în meseria asta. El antrenează într-un fel din talent. Dă dovadă de treaba asta”, a precizat președintele Universității Craiova.

Din șapte meciuri în Liga 1 la FCSB, Mihai Pintilii a reușit să obțină șase victorii, în timp ce un meci a fost pierdut.

Șeful Școlii de Antrenori l-a sunat pe Gigi Becali. Ce i-a transmis finanțatorului de la FCSB

Becali nu numai că nu este deloc de acord cu noile cerințe din fotbalul românesc legate de antrenorii care trebuie să activeze la nivelul Ligii 1, dar nici nu vrea să ia măsuri pentru a intra în legalitate.

Despre situația de la FCSB a vorbit recent și Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori. Oficialul FRF nu mai vrea ca în Liga 1 să mai existe situații precum cea de la FCSB, unde Strizu este antrenor principal doar de formă. Mai mult, se pare că Burchel l-a sunat pe Becali pentru a discuta cu acesta pe marginea acestui subiect.

”A venit unu', Burchel, care e mai deștept ca toți! Sunt eu, Burchel, mă! El e mai deștept ca toți, știe el mai bine ca toți, că face el, că drege el. Fiecare om care vine în funcție la noi în România vrea să se dea stăpân.

Vine el, vrea să se dea stăpân. A fost și ăla pe la Rapid (n.r. - Mihai Iosif), și Croitoru, vii acum și arăți tu că ești mai deștept. Păi stai, mă, în România durează cinci ani!

M-a sunat și pe mine, ce băiat deștept e el, că mă învață el pe mine, să-l trimit pe Strizu acolo. I-am zis să nu mă mai învețe el pe mine!

Ei se bagă în societățile comerciale și îngreunează situația, să arate că ei sunt stăpânii. Noi suntem proprietari, noi băgăm banii noștri.

Vrei să arăți că ești tu deștept și ne stăpânești pe noi? Voi sunteți stăpâni aici? La Burleanu mai e cum mai e, e cu bun simț, Burchel e mai mare ca Burleanu acum, îi place televizorul lu' ăsta!”, a spus Becali, la Pro Tv.

Etichete: sorin cartu , mihai pintilii , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

”Nimeni nu putea să facă o glumă cu el”. Mihai Pintilii, dezvăluiri din perioada în care a jucat la FCSB

Mihai Pintilii, declarație savuroasă despre un jucător de la FCSB: ”El și când stă aleargă!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”