Colaj Gigi Becali și Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Cum s-a comportat Gigi Becali cu Edi Iordănescu în primele 12 zile: "Săptămână asta vorbim non stop"

articol scris de Digi Sport
31.08.2021, 16:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Au trecut 12 zile de când Edi Iordănescu a fost prezentat la FCSB, iar Gigi Becali i-a promis că nu intervine deloc în echipă și nici nu discută nimic pe tema asta, mai ales că există și o clauză în contract în acest sens. Chiar dacă a mai discutat public, patronul de la FCSB l-a mulțumit pe Iordănescu.

Edi Iordănescu: "Gigi Becali s-a comportat exemplar în raport cu mine, s-a ținut de cuvânt"

"Am făcut o analiză înainte să iau decizia de a veni la FCSB, îmi asum această decizie până la capăt. Eu am foarte multă încredere, este o provocare. Cu cât provocarea este mai mare, cu atât și ambiția mea este mai mare.

Nu e un moment ușor, e o perioadă greu de digerat, am avut și puțină neșansă, mă refer la accidentările care au apărut. Am pierdut trei jucători într-o săptămână: Moruțan, Tănase și Coman. Doi au fost într-o zi.

Până în momentul de față, Gigi Becali s-a comportat exemplar în raport cu mine, s-a ținut de cuvânt, nu am nici cel mai mic reproș", a spus Edi Iordănescu la Liga Digisport.

Totul s-a schimbat la FCSB de când a semnat Edi Iordănescu. Iar asta se vede și din exterior. Antrenorul chiar l-a lăudat pe patron pentru că s-a ținut de cuvânt. De altfel, Becali a dezvăluit că va vorbi cu Edi Iordănescu doar luni, pentru a nu deranja în niciun fel activitatea echipei.

"Săptămână asta vorbim non stop pentru că nu avem meci. A fost foarte echilibrat în pozițiile publice pe care le-a luat, așa cum mi-a promis. Chiar nu am discutat despre primul 11, despre schimbări, de ce n-a intrat x sau y.

Deci e cum mi-a promis, am mână liberă. Sigur, el mă întreabă, vrea să știe, e încrezător, ca și mine. Pentru mine e bine, ne oferă liniște, iar jucătorii tineri pot crește. Noi ne dorim să-l avem tot timpul lângă noi", a spus Edi Iordănescu, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Edi Iordănescu, o remiză și un eșec pe banca lui FCSB. Clauza sa de reziliere e uriașă

De la venirea la FCSB, Edi Iordănescu a condus echipa în două meciuri, remiza cu Sepsi (1-1) și înfrângerea cu CFR Cluj (1-4).

Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Dinu Todoran la FCSB și a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

  • 500.000 de euro este clauza pe care trebuie să i-o plătească Becali lui Edi Iordănescu dacă îl dă afară.

"Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”