Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures

Video ”Cum să-l dai afară? Știi câte victorii are în 4 ani?” Reacție fermă după ce Rednic a spus că ”dă un telefon și zboară”

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 11:32
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

În ultimele zile, Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, și impresarul Bogdan Apostu (41 de ani) s-au contrat destul de dur în spațiul public.

Agentul FIFA s-a arătat deranjat de unele declarații ale lui Rednic în legătură cu foști jucători de la UTA ale căror interese le reprezintă, iar replica tehnicianului nu s-a lăsat așteptată.

Florin Prunea: ”Tu ești antrenor, cum să-l dai afară?

”Puriul” l-a avertizat pe Apostul că poate face în așa fel încât să fie înlăturat de la Corvinul Hunedoara, echipă la care a dat o mână de ajutor și unde evoluează unii dintre fotbaliștii pe care-i are sub contract.

Florin Prunea și Marius Lăcătuș au vorbit despre conflictul dintre Rednic și Apostu.

Mă pun și în locul lui, dacă luăm linia de clasament din ultimii 4 ani a antrenorului Rednic, rămâi șocat. Știi câte victorii are în 4 ani? Îți spun eu. Are peste 60 de jocuri și 14 victorii. E un stres, îl macină și pe el, se vede că nu mai merge treaba.

Cade în partea cealaltă, de patron, de impresar... Știi ce n-am înțeles? Ce legătură că-l dă afară pe ală (n.r.- Apostu) de la Corvinul? Tu ești antrenor, cum să-l dai afară? E la Corvinul? Sau are jucători acolo? Să intre în emisiune mâine, ar fi cel mai corect”, a spus Florin Prunea, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Cred că e și un pic iritat de toată perioada asta, din punctul de vedere al sănătății, al rezultatelor... E sub o presiune mare și probabil a avut această răbufnire. Sigur, nu e normal să jignești alte persoane”, a declarat și Marius Lăcătuș.

VIDEO Florin Prunea și Marius Lăcătuș, despre conflictul Rednic - Apostu

Mircea Rednic a răbufnit: ”Să nu mă facă să dau un telefon, căci în secunda doi zboară!”

”În momentul în care lucrurile vor merge bine și echipa și-a atins obiectivul, atunci voi pleca.

Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara, căci în secunda doi zboară de acolo, cu tot cu jucătorii lui. Când s-a pus problema de cumpărarea mărcii Corvinul, el era pe la baie, iar eu și alții eram cu banii. Corvinul nu va dispărea atâta timp cât trăiesc eu.

Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit. Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct.

Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic a primit replica de la Bogdan Apostu: ”Este la sfera penalului. N-are el cum să mă dea afară!”

”Mi se pare hilar ce a zis, chiar la sfera penalului! În ce calitate poate el să influențeze ce se întâmplă la Hunedoara? Este jignitor ce a spus la adresa hunedorenilor, la adresa comunității din acest oraș, la adresa celor care iubesc Corvinul. Eu sunt imun la ceea ce spune el, dar vreau să subliniez că nu-l las să-și bată joc de munca oamenilor de aici.

Domnul Mircea Rednic, pe care îl respect pentru ceea ce a făcut la Corvinul, n-a călcat timp de 17 ani în Hunedoara, atunci când a fost o perioadă grea, iar echipa se numea CS Hunedoara, nu Corvinul Hunedoara.

În plus, cum poate el să se lege de un antrenor (n.n. Florin Maxim) care a suferit doar două înfrângerii în ultimii ani? Este jignitor, mai ales că toată lumea de la Corvinul Hunedoara a fost alături de el recent, atunci când a avut problema de sănătate.

N-are el cum să mă dea pe mine afară! Eu nu am o colaborare oficială cu Corvinul, sunt printre puținii agenți recunoscuți de FIFA. Am luat examenul, suntem doar șapte în toată țara”, a punctat Bogdan Apostu.

Etichete: mircea rednic , florin prunea , marius lacatus , bogdan apostu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

Soția lui Cristi Tănase a spus totul: ”A strâns-o de gât! S-a repezit la mine”. De ce ar fi ”Dodel” extrem de violent

Citeşte şi

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Exclusiv Florin Prunea: ”Fără dar și poate, este numărul 1 din România”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”