Gigi Becali și Ionuț Luțu, omul său de încredere care-i este și sofer de multe ori / Foto: captura Digi Sport

Video Exclusiv Cum și-a distrus cariera Ionuț Luțu și a devenit "aghiotantul" lui Gigi Becali: "Stătea la mese, la caterincă obosită"

articol scris de Digi Sport
25.03.2021, 08:59
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Victor Pițurcă a fost prezent în emisiunea Fotbal Club, unde a vorbit despre decăderea lui Ionuț Luțu, cel care în prezent este "aghiotantul" lui Gigi Becali.

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real. Victor Pițurcă a explicat ce s-a întâmplat cu Luțu: "Eu mai stau și mă gândesc cum n-a reușit să ajungă... Luțu era un jucător fantastic! Avea niște calități formidabile. Luțu era foarte rapid și dribla în adâncime.

Atenție, lui Luțu i-a plăcut viața, dar să nu credeți că bea. Îi plăcea să stea la mese, caterincă obosită, și din cauza asta nu a ajuns unde a avut ocazia. El a fost transferat la Galatasaray și uite că n-a reușit", a spus Victor Pițurcă, la Fotbal Club.

VIDEO Cum și-a distrus cariera Ionuț Luțu și a devenit "aghiotantul" lui Gigi Becali: "Stătea la mese, la caterincă obosită"

Ionuț Luțu are licența A de antrenor

Ca jucător, Luțu a jucat la 13 echipe, iar la unele dintre ele a avut mai multe "mandate". La Steaua, a jucat în sezonul 1999-2000 (36 de meciuri, 3 goluri). În 1998 a avut și o scurtă aventură la Galatasaray.

În prezent, fostul mijlocaș are deja licența A de antrenor, ceea ce-i permite să fie "secund" și și-a făcut până acum practica la grupele de juniori ale FCSB-ului. Gigi Becali voia să-l pună chiar principal la FCSB, dar Luțu a picat examenul pentru Licența Pro.

În urmă cu ceva timp, patronul Gigi Becali a spus că i-a venit ideea de a-l folosi pe Luțu ca "aghiotant" după ce a văzut un serial turcesc.

Etichete: victor piturca , gigi becali , fotbal club , ionut lutu , ionut lutu licenta pro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

PEROZMădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună