Adelina Ciobanu / Foto: Instagram-@adelinaciobanu

Cum și-a surprins Andrei Ciobanu soția de Valentine’s Day

articol scris de Digi Sport
15.02.2023, 15:04
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Andrei Ciobanu (25 de ani), mijlocașul celor de la Rapid, nu a trecut indiferent peste Valentine’s Day. 

Cum și-a surprins Andrei Ciobanu soția de Valentine’s Day

Cei doi, care sunt împreună din 2017, au profitat din plin de faptul că Rapid are meci vineri, 17 februarie 2023, la Mioveni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, și astfel au avut timp pentru a petrece împreună ”Ziua Îndrăgostiților”.

Fotbalistul și-a surprins soția cu un superb buchet de lalele roșii. Adelina a fost emoționată de gest și a ținut să împărtășească momentul și cu fanii ei de pe social media.

Galerie Foto

După ce în iunie 2022, Andrei a cerut-o în căsătorie pe Adelina, cei doi au și oficializat relația în luna august.

Hervin Ongenda a discutat cu o altă echipă din România, deși Rapid era în pole-position

Altfel, în această perioadă de mercato, Rapid l-a transferat doar pe nigerianul Funsho Bamgboye (24 de ani), dar e aproape de a semna cu Hervin Ongenda.

Mijlocașul de 27 de ani a fost în discuții și cu altă echipă, FC Argeș, iar directorul executiv al piteștenilor, Daniel Stanciu, a dat detalii.

"Dacă e liber de contract, mai poate semna. Am fost și noi în contact cu el. Dorea altceva, e un tip dificil, capricios. Avantajul lui e România, pentru că, pe unde a fost, nu a reușit să se impună, ultima dată în Cipru, la Apollon, noua echipă a lui Bogdan Andone.

Poate fi un transfer, e un jucător bun, care cel puțin în România, a demonstrat. Vezi că fotbalul e un pic ciudat, pentru că sunt jucători care își câștigă, pe meritul lor, un statut de vedetă în România, de mare star, dar în momentul când pleacă în străinătate, neplecând într-un campionat prea tare...", a spus Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

"Da, în Kazahstan, Azerbaidjan sau Cipru. Și se întorc după un an după un an sau 6 luni cu un gol și o pasă de gol", a punctat și Daniel Pancu.

Ongenda e aproape de a semna cu Rapid

Hervin Ongenda e liber de contract după despărțirea de Apollon Limassol, unde a jucat exact un an, după ce s-a transferat de la Botoșani.

Francezul încă nu a semnat cu Rapid, însă dacă se va înțelege cu giuleștenii, ar urma să primească 10.000 de euro pe lună.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Ongenda, potrivit Transfermarkt.

Crescut de PSG, francezul a bifat 16 meciuri, două goluri și 3 assist-uri la campioana Franței, dar nu a reușit să se impună și a fost împrumutat la Bastia înainte de a fi cedat definitiv în 2017 la Zwolle. Apoi, Ongenda a mai evoluat la Murcia, Botoșani, Chievo și Apollon Limassol.

Gigi Becali a încercat în mai multe rânduri să-l transfere pe Hervin Ongenda la FCSB, însă mijlocașul ofensiv a spus de fiecare dată pas.

Etichete: hervin ongenda , andrei ciobanu , adelina ciobanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”