Adi Popa poate reveni la FCSB

Exclusiv "Da, îl vreau pe Adi Popa"! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

03.05.2018, 20:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali a anunţat că Adi Popa are şanse mari de a reveni la FCSB. "Motoreta" a ieşit din vederile englezilor de la Reading şi, după şi-a terminat împrumutul la Al-Taawoun, poate să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică.

"Dacă poate să vină, da, la noi are ușile deschise oricând. Mie mi-a plăcut de el cât a jucat. Nu mă interesează dacă s-a descurcat sau nu în Anglia. Nepotul meu hotărăște, care m-a întrebat, mi-a cerut părerea.

Nu eu hotărăsc. Nu sunt banii mei, sunt acțiunile familiei, dar le-am cedat. Nu mai am chef să fiu judecat de aceste comisii arbitrare, fără arbitri", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

4 goluri şi 9 pase decisive şi-a trecut în cont Adi Popa (29 de ani), în cele 21 de meciuri disputate în Anglia şi în Arabia Saudită.

Fostul stelist anunţa că a ales să se transfere în Arabia Saudită, după ce și-a dat seama că la Reading nu este deloc apreciat. În acest sezon, Adi Popa a prins doar 6 meciuri în Championship, fără să marcheze vreun gol.

"Am schimbat climatul, ca să spun așa. La Reading nu conta cum mă antrenam. Am avut evoluții apreciate, dar am ajuns să nu mai merg nici la echipa a doua. Din vară s-a schimbat ceva foarte brusc. Mi s-a oferit senzația că nu voi primi nicio șansă. Nu mai prindeam nici lotul. După ce am fost omul meciului cu Aston Villa, o lună nu am mai jucat deloc, fără nicio explicație. Am mai prins lotul când erau foarte mulți accidentați", a spus Adi Popa, la finalul lunii ianuarie. 

Adi Popa a mai fost aproape de revenirea la FCSB în această iarnă şi a dezvăluit atunci ce dialog a avut cu Gigi Becali.

"Am discutat între patru ochi cu domnul Becali, am fost dispus să revin. Becali a vrut să mă ajute, dar am înțeles că îmi va fi greu să joc și nu am putut accepta asta.

Steaua are o politică, pe benzi sunt doi jucători de viitor (n.n. Coman și Man), iar aceștia trebuie vânduți pentru a aduce profit clubului", a fost sincer Adi Popa.

Mijlocașul a fost transferat de Reading în iarna anului trecut, iar FCSB a primit în schimbul său 600.000 de euro, când mijlocașul intrase în ultimele 6 luni de contract.

Adi Popa a câştigat 7 trofee alături de FCSB: 3 titluri în Liga 1, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. Internaţionalul român a fost jucătorul roş-albaştrilor în perioada 2012-2017. 25 de goluri şi-a trecut Popa în cont în cele 210 meciuri disputate pentru bucureşteni.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI GIGI BECALI

Etichete: becali , adi popa , fcsb , adi popa fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Daniel Niculae a devenit inculpat, dar nu mai e acuzat de ”constituire de grup infracțional organizat”

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”