Hakim Abdallah, în timpul unui meci pentru Dinamo / Foto: Sport Pictures

”Dacă obțineți un punct, e un dezastru?”. Replica lui Hakim Abdallah, înainte de FCU Craiova - Dinamo

articol scris de Digi Sport
01.02.2024, 13:52
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Dinamo va juca în deplasare cu FCU Craiova, vineri, 2 februarie, în cadrul etapei cu numărul 24 din SuperLiga României.

Partida va putea fi urmărită de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Hakim Abdallah, încrezător înainte de FCU Craiova - Dinamo

Hakim Abdallah (26 ani) a prefațat confruntarea cu oltenii. Atacantul speră ca Dinamo să ”spargă gheața” în 2024 și să obțină primul succes, după eșecurile cu Petrolul Ploiești, scor 0-1, și Rapid, scor 1-2

”Personal, cred mai mult în mine. Dacă și echipa poate face la fel, e mai bine. Nu e vorba doar despre goluri, ci și despre decizii pe teren. Trebuie să fim mai buni în fiecare săptămână. Nu sunt afectat despre ce se spun cei din conducere. Ne trebuie jucători care să aducă calitate. Devenim mai buni când avem jucători buni.

Mă uit la toate meciurile din capmionat. Trebuie să jucăm ca în meciul cu Rapid și vom vedea ce se va îmtâmpla. Va fi un meci greu. Fiecare meci e diferit. Trebuie să luptăm pentru victorie. E clar că avem nevoie de victorii.”, a declarat Hakim Abdallah, în cadrul conferinței de presă.

Hakim Abdallah s-a enervat după Dinamo - Rapid 1-2

Hakim Abdallah (26 ani), atacantul ”Câinilor”, a fost declarat omul meciului pentru prestația sa împotriva rivalilor din Capitală. La final, atacantul s-a enervat și s-a declarat nemulțumit de rezultat.

"În opinia mea cred că noi meritam cele trei puncte, dar ăsta este fotbalul astăzi. Am pierdut noi astăzi, am luptat pentru o victorie, ne-a lipsit ceva, ne-a lipsit o ultimă execuţie. Sunt furios un pic pentru că am ratat foarte multe ocazii astăzi. Trebuie să câştigăm puncte pentru a evita retrogradarea, trebuie să fim mult mai concentraţi la ultima execuţie, la ultima pasă.

Fiecare meci este diferit, trebuie să o luăm meci cu meci. Cred că am jucat un fotbal bun astăzi, am ratat multe ocazii. Trebuie să lucrăm mult la asta, trebuie să gândim pozitiv. Nu este suficient că lucrăm din greu, trebuie să o facem şi mai mult. Golul a fost mai mult marcat din instinct de atacant. Ilic a şutat şi înainte de a şuta el am fost sigur că mingea va ajunge în zona mea. M-am bucurat că am reuşit să marcăm înainte de a ajunge la pauză, dar nu a fost destul", a declarat Hakim Abdallah.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Rapid 1-2:

Etichete: dinamo , superliga , fcu craiova , hakim abdallah


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui hainele atunci când mergi în vacanță

Mulți dintre noi ne grăbim să ne scoatem hainele din bagaje și să le așezăm în dulapul hotelului sau pensiunii, atunci când suntem în vacanță. Dar medicii avertizează asupra pericolelor ascunse din dulapurile de hotel.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

ADIO, Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Exclusiv Suma total surprinzătoare ratată de ”Tricolori”! Câți bani ar fi încasat dacă România devenea campioană europeană

Jose Mourinho a făcut anunțul: ”E un jucător grozav, dar am auzit că e aproape de Galatasaray”

Victor Becali ”a dat cărțile pe față” în legătură cu revenirea lui Alexandru Cicâldău în SuperLigă

Citeşte şi

Exclusiv Alexandru Cicâldău, așteptat la Universitatea Craiova! ”Rapid nu știu dacă ar fi o alegere bună”

Dinamo începe reconstrucția: un fotbalist al campioanei Israelului este dorit în Ștefan cel Mare

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”