Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei Arad / Foto: Captură Digi Sport.

"Dacă stăm și plângem, haideți să mergem la volei, că acolo este fileu!" Laszlo Balint, reacție dură la acuzele craiovenilor

articol scris de Digi Sport
21.08.2021, 09:27
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

UTA Arad a reușit să obțină al doilea succes din actuala ediție de Liga 1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 1-0.

După meci, oaspeții i-au acuzat pe gazde că au jucat într-o manieră foarte agresivă, Nicușor Bancu ieșind cel mai șifonat, declarând că "are dinții făcuți praf".

Laszlo Balint a oferit un răspuns acuzațiilor celor de la Universitatea Craiova

Antrenorul echipei câștigătoare a oferit recent o primă reacție după ce Bancu, Mihai Rotaru sau Sorin Cârțu au acuzat un joc excesiv de dur. Laszlo Balint consideră că și cei din tabăra adversă au avut intrări agresive, mai mulți jucători ai arădenilor având probleme după meci.

"Nu am vrut să vorbesc, dar am fost scoși în toată media drept cea mai agresivă echipă din Liga 1. Am fost arătați cu degetul de parcă suntem asasinii Ligii 1. Într-adevăr, au fost două dueluri mai tari pentru jucătorii Craiovei, dar nu spune nimeni că doi jucători de-ai noștri au ieșit pe targă.

Nu spune nimeni că Miculescu a ieșit accidentat în urma unui contact la care arbitrul nici măcar nu a fluierat fault, iar până acum două zile ne temeam de ce e mai rău în ceea ce privește starea sa de sănătate. În rest eu nu cred că au fost loviți fără minge, eu nu cred că au existat contacte pe care să nu le vezi și între fotbaliștii foarte buni din campionatele tari ale Europei. În fotbalul de nivel înalt, există astfel de dueluri.

Da, într-adevăr, există dueluri în care un jucător poate să se folosească de forță mai mult decât celălalt, există posibilitatea ca unul să iasă un pic mai șifonat dintr-un anumit contact, dar, să nu se uite, fotbalul este sport de contact. Dacă vrem să stăm și să plângem că suntem atinși, păi atunci haideți să mergem la volei că acolo este fileu.

Nu încurajez lovirile, nu încurajez jocul nesportiv niciodată. Tot timpul le-am spus jucătorilor să aibă grijă la cartonașe și să-și controleze atacurile. Dar nici nu pot să le spun băieților să nu-și atingă deloc adversarii, să nu cumva să se lovească aceștia, iar apoi să plângă după meci, la interviuri”, a fost declarația lui Balint pentru sportarad.ro.

"Am dinții făcuți praf! E incredibil așa ceva!". Bancu a izbucnit în direct la TV după meciul de la Arad

Un moment tensionat a avut loc în minutul 22, când Roger l-a lovit cu cotul pe Nicușor Bancu și a primit doar cartonaș galben de la arbitrul Adrian Cojocaru. Fundașul oltenilor s-a plâns la interviul de după joc că are "dinții făcuți praf".

Internaționalul român a avut un discurs dur și consideră că Universitatea Craiova este mereu dezavantajată de deciziile arbitrilor.

"Mi-a dat dintele jos, trebuie să merg să-mi repar dintele, nici nu pot să vorbesc corect. Cu cotul m-a lovit, cu ce să mă lovească? Doar nu cu piciorul. Se vede foarte clar. Și sus și jos. Am dinții făcuți praf. Și arbitrul spune că nu e nimic, că e barieră pusă, că protejează mingea. Unde protejează mingea? Eu nu înțeleg. Trebuie să facem neapărat ceva cu arbitrajul. E incredibil așa ceva!

Ei au jucat foarte dur, ăsta n-a fost fotbal, a fost altceva. Când nu câștigi, tot timpul e presiunea. Lumea vrea să câștigăm meci de meci, noi suferim. Am făcut un meci bun etapa trecută, dar iar nu am arătat foarte bine. Avem și mulți accidentați, nu ne putem reveni așa repede", a spus Bancu.

Etichete: universitatea craiova , uta arad , nicusor bancu , laszlo balint


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

Video Calificare ”miraculoasă”! A pierdut turul la 9 goluri, dar a reușit ”remontada” și va juca în Final Four

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Citeşte şi

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună