Dan Petrescu / Foto: Profimedia Images

Dan Petrescu a vorbit despre relația cu patronul echipei, Neluțu Varga: ”S-au băgat alte personaje. Mi-a dat mesaj”

articol scris de Digi Sport
16.10.2022, 18:27
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (54 de ani), a declarat că are o relație foarte bună cu patronul echipei, Neluțu Varga, chiar dacă au existat anumite personaje care au dorit să intervină și să agite apele în jurul echipei.

Omul de afaceri a fost la stadion după foarte mult timp, joi, la victoria campioanei României, scor 2-0, împotriva cehilor de la Slavia Praga, în etapa a 4-a din Grupa G din Conference League.

Dan Petrescu afirmă că se înțelege foarte bine cu Neluțu Varga

Dan Petrescu a recunoscut că a primit un mesaj de felicitări din partea lui Neluțu Varga, după meciul cu Slavia Praga. ”Bursucul” a recunoscut că nu au existat niciodată momente tensionate între ei, însă au existat persoane care au încercat să producă astfel de momente.

Eu cu patronul am vorbit tot timpul, nu am avut niciodată împreună discuții contradictorii. S-au mai băgat alte personaje care se mai bagă. Dar, eu cu patronul nu am avut niciodată. Mi-a dat mesaj (n.r. - Neluțu Varga, după victoria cu Slavia), m-a felicitat. 

Mi se pare normal, nu trebuie să facem nici nuntă, nici înmormântare. D-asta sunt și supărat, pentru că la unele meciuri se face nuntă și la unele înmormântări. Vreau să fim lăsați în pace cei de la Cluj, pentru că de când am fost eu, nu au fost probleme. Mai sunt și meciuri slabe, toți pierd”, a declarat Dan Petrescu, conform sport.ro.

Neluțu Varga, după victoria cu Slavia Praga: ”Trebuie să-mi controlez emoțiile”

Neluțu Varga a vorbit despre cum a trăit meciul cu Slavia Praga din lojă și ce le-a transmis jucătorilor.

Omul de afaceri nu se află în cea mai bună formă fizică după ultimele probleme medicale avute, așa că trebuie să fie echilibrat în tot ceea ce face.

Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoțiile în această perioadă.

Țin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulți jucători. Cu siguranță, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă și sunt foarte fericit.

Secretul revenirii noastre? Cu siguranță, unitatea de care am dat dovadă!

Le transmit jucătorilor să meargă mai departe cu aceeași atitudine, să avem aceeași unitate, iar rezultatele vor veni în continuare, pentru că semnele sunt foarte bune. Jucătorii au prins tot mai multă încredere”, a spus Neluțu Varga, pentru ProSport.

Etichete: dan petrescu , nelutu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Darius Ghindovean a semnat cu FCU Craiova

Decizia luată de UEFA în cazul lui Istvan Kovacs, la două zile după startul EURO 2024

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

E gata! "Telenovela" Arnold Garita la FCSB s-a încheiat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a scris istorie la Munchen: record absolut la EURO! Performanța pe care n-a reușit-o nimeni în 64 de ani

Exclusiv Ilie Dumitrescu, verdict total neașteptat după România - Ucraina: ”Cel mai bun din istoria fotbalului românesc!”

Victor Pițurcă: ”Nu mă așteptam să câștigăm cu 3-0”. Ce a spus despre golul lui Nicolae Stanciu

Foto I-au găsit mănușile lui Lunin! Cele mai tari meme-uri după ce România a umilit Ucraina la EURO

Citeşte şi

Dan Petrescu, mesaj clar pentru conducerea CFR-ului: ”Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc!”

Dan Petrescu a spus ce va face România cu Ucraina, în primul meci la EURO: "Ăsta e adevărul!"

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Gigi Becali anunță că Florinel Coman a fost vândut, după meciul România – Ucraina 3-0. „I-au plătit ăia clauza!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Edi Iordănescu a găsit supranumele naționalei după victoria cu Ucraina: "Este Generația de Suflet. De Aur sau altceva au fost alte generații" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri