Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj/ Foto: Sport Pictures

Exclusiv Dan Petrescu, exasperat în ziua finalei Ligii 1: "Mă învârteam pe lângă televizor, vorbeam singur"

08.08.2020, 20:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană după finala din ultima etapă contra celor de la Universitatea Craiova, scor 3-1, însă fără a-l avea pe Dan Petrescu în preajma echipei.

"Bursucul" a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că nu și-a putut conduce echipa de bancă. A trăit la intesitate maximă partida, de acasă, a realizat schimbările prin intermediul telefonului și s-a văzut câștigător abia în minutul 90+4.

Dan Petrescu: "Eram foarte agitat, mă învârteam pe lângă televizor"

Într-o intervenție avută la Fotbal Club, Petrescu a explicat cum a trăit ziua finalei Ligii 1 și cât de mari au fost emoțiile.

"În minutul 94 am știut că e câștigat. Eu și la 4-0 sunt serios, concentrat. Am văzut multe în fotbal și am zis că până nu terminăm meciul și nu e sigur, nu putem spune că suntem campioni.

Am fost în discuții cu jucătorii, cu Marian Copilu, cu Bilașco. Am făcut sport singur în casă. Nu puteam să stau deloc, am vrut să mă întind în pat, dar nu puteam. Eram foarte agitat. Mă învârteam pe lângă televizor. Am vorbit în toate cele trei meciurile singur. Vă dați seama... cum fac eu pe bancă, cam așa făceam și în cameră. Am făcut de toate!

Mă gândeam. Credeam că va fi egal și vor fi prelungiri. La penalty-ul lui Deac nu m-am uitat. M-am dus în altă cameră. M-am dus după să văd reluarea", a povestit Petrescu.

Momentul în care Dan Petrescu a crezut că lupta la titlu s-a încheiat

Antrenorul campioanei a vorbit și despre momentul apariției primului caz de COVID-19 la CFR Cluj. Înaintea partidei cu FCSB, Alexandru Păun a fost testat pozitiv, iar meciul a fost amânat.

Testele efectuate inițial au arătat că 26 de persoane din club au fost infectate, iar acela a fost momentul în care Petrescu a crezut că lupta la titlu este încheiată.

"Am crezut că e gata în momentul în care eram la Mogoșoaia si plecau salvările pe rând spre Cluj. Nu mai rămâneau jucători, nu mai aveam destui. Dacă erau 13-14, mai ziceai, dar rămăseseră doar vreo 10. În campionat cred că se va face o regulă pentru aceste teste, altfel nu se mai poate juca.

Nu cred că mai sunt date de acum încolo. Nu cred că cineva o să mai accepte să amâne, să schimbe data. În Rusia deja a început campionatul. În Bulgaria la fel, la noi începe repede. Nu mai sunt date disponibile să pui alte meciuri", a mai spus Petrescu.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , universitatea craiova , dan petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură