Claudiu Petrila în tricoul lui CFR Cluj / Foto: Profimedia

Dan Petrescu, mesaj clar pentru conducerea lui CFR Cluj, legat de transferul lui Claudiu Petrila

articol scris de Digi Sport
30.08.2022, 21:11
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Claudiu Petrila (21 de ani) este dorit de mai multe echipe vara aceasta și are șanse să plece de la CFR Cluj până la finalul ferestrei de transferuri

Campioana României ar putea obține în jur de 5 milioane de euro pentru atacantul de bandă stânga. Însă, Dan Petrescu (54 de ani) este de părere că Petrila nu va schimba echipa în următoarele zile. 

Dan Petrescu nu crede că CFR Cluj va renunța la Claudiu Petrila

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari din campionat, antrenorul lui CFR Cluj le-a transmis celor din conducere că va dori, totuși, un înlocuitor, în cazul în care Petrila va fi cedat.

"Nu știu dacă va fi ceva, cred că mâine se închid transferurile (n.r. pe 5 septembrie, în Liga 1). Nu știu! Am mai spus-o, dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR și clubul este mulțumit, eu nu mă opun.

În schimb, doresc un jucător în loc. Dacă Petrila pleacă, n-am nimic împotrivă, îi urez baftă. Dar nu cred, am vorbit cu el azi. Are o contuzie, încearcă să facă un antrenament normal. Dar nu mi-a zis nimic, dacă ar fi un transfer, n-ar putea să joace mâine", a declarat Petrescu. 

  • Meciul dintre CFR Cluj și FC Voluntari se joacă miercuri, de la 19:15, și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

Claudiu Petrila, urmărit de Al-Faisaly din Arabia Saudită

Conform informațiilor oferite de playsport.ro, clubul saudit Al-Faisaly și-a trimis luna aceasta reprezentanți la partida dintre CFR Cluj și Șahtior Soligorsk, din preliminariile Conference League, pentru a-l vedea la lucru pe fotbalistul campioanei României.

Saudiții au venit la Cluj alături de fostul selecționer al României, Cosmin Contra, cel care a antrenat până de curând în Arabia Saudită, la Al-Ittihad.

CFR Cluj nu are de gând să-l cedeze pe Petrila fără a obține cel puțin 5 milioane de euro. O sumă deloc mare, dacă ținem cont de banii care se învârt în Golf.

Antrenor la Al-Faisaly este fostul tehnician al Universității Craiova, grecul Marinos Ouzounidis. În sezonul precedent, Al-Faisaly a încheiat pe locul 14, la mare luptă pentru salvarea de la retrogradare.

De asemenea, conform sursei citate, Claudiu Petrila mai este monitorizat și de alte formații, cum ar fi Fenerbahce (Turcia), Osasuna (Spania) și Dallas (MLS).

Etichete: dan petrescu , claudiu petrila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Video Dan Petrescu joacă tare cu Ioan Varga. ”Trebuie să fiu eu puternic”. Condiția pe care vrea s-o impună la CFR Cluj

Posibilii adversari pentru CFR Cluj în preliminariile Conference League, după ce a terminat pe 2 în SuperLiga

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian