Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Dan Petrescu, sfătuit să transfere jucători de la FCSB! Cine ar trebui să fie prima țintă a lui CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
20.05.2022, 23:29
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu consecutiv, iar formația antrenată de Dan Petrescu se pregătește deja pentru meciurile din preliminariile Champions League.

Până atunci însă, ardelenii trebuie să se dueleze în ultima etapă cu FCSB, iar partida va putea fi urmărită duminică, de la 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Dan Petrescu, sfătuit să transfere jucători de la FCSB! Cine ar trebui să fie prima țintă a lui CFR Cluj

Ioan Ovidiu Sabău consideră că cei de la CFR Cluj vor trece cu bine peste primele două tururi din Champions League, însă crede că ardelenii vor avea probleme în turul trei, atunci când vor întâlni echipe mai periculoase precum Dinamo Zagreb, Olympiacos, Qarabag sau Malmo.

Sabău crede că Dan Petrescu trebuie să întărească formația ardeleană cu cei mai buni jucători pe care îi găsește. Fostul mare fotbalist l-a sfătuit pe antrenorul campioanei să transfere de la FCSB, iar principala țintă ar trebui să fie Darius Olaru în opinia lui Ioan Ovidiu Sabău.

Sigur, e important ce jucători aduci, dar e important şi ce adversari întâlneşti. În turul 1, turul 2 ale Ligii Campionilor nu cred că vor fi probleme. Primele două tururi sunt uşoare, dar din turul 3 vin adversari ceva mai buni. Nu cred că sunt probleme în primele două tururi, dar apoi trebuie să ai o echipă bine formată.

Probabil că anumiţi jucători au şi semnat cu CFR Cluj, pentru că e nevoie să vină ceva. E important să ai lot, să poţi face faţă pe toate planurile, atât în România, cât şi în Europa. Cred că jucătorii care vor veni la CFR Cluj, vor veni ca jucători titulari, peste ce are acum CFR Cluj.

Ai nevoie să aduci tot ce e mai bun, jucători de la FCSB dacă poţi, de exemplu. Îl iei pe Olaru de exemplu, care e cel mai bun. Aşa creşti valoare lotului, iar calitatea individuală îl ajută mult pe antrenor”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Prima Sport.

CFR Cluj are ambiții mari în fotbalul european! Anunțul lui Cristi Balaj: ”Vrem măcar în grupele Europa League!”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat că nu îi va oferi un buget de 40 de milioane de euro lui Dan Petrescu, așa cum și-ar fi dorit antrenorul. Balaj susține că CFR Cluj poate face performanță și cu un buget mai mic dacă banii sunt investiți corect.

Totuși, oficialul ardelenilor a precizat faptul că CFR Cluj și-a propus să facă performanță în competițiile europene și își dorește ca echipa antrenată de Dan Petrescu să ajungă în grupele Europa League.

Până atunci, însă, ardelenii trebuie să facă anumite schimbări în lot, astfel că au întocmit deja lista cu jucătorii pe care îi doresc și cei care vor pleca la finalul acestui sezon.

Dacă comparăm bugetele echipelor care sunt la acest nivel, e ușor de înțeles ce a vrut să zică. Noi încercăm să formăm o echipă competitivă la nivel internațional. Vrem să ne calificăm cel puțin în grupele Europa League. E punctul meu de vedere. Dorința noastră principală a fost să câștigăm campionatul.

Avem pregătite anumite transferuri. Sunt jucători cu care am demarat discuții. E și o listă cu jucători la care vom renunța. Sigurjonsson a plecat. Nu aș vrea să dau nume. Azi am discutat această listă. Nu vom pronunța nume pentru că este corect să discutăm cu jucătorii”, a declarat Cristi Balaj la Fotbal Club.

Etichete: transferuri , ioan ovidiu sabau , dan petrescu , fcsb , darius olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”