Dan Petrescu / Foto: Captură Facebook@cfr1907

Dan Petrescu surprinde înainte de ”dubla” cu Lazio: ”Nici nu mă uit la meciurile lor!”

articol scris de Digi Sport
09.02.2023, 17:57
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

CFR Cluj se pregătește pentru ”dubla” cu Lazio din șaisprezecimile de finală ale UEFA Europa Conference League.

Primul duel dintre Lazio și CFR Cluj este programat la Roma, pe 16 februarie, de la ora 20:00, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, de la 19:45.

Dan Petrescu, despre înfruntarea dintre Lazio și CFR Cluj: ”Presiunea e pe Lazio, nu pe noi!”

Până atunci, însă, ardelenii vor avea o deplasare grea pe terenul celor de la Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 25 din Liga 1.

  • Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu a fost întrebat, inevitabil, și despre meciul cu Lazio.

În opinia antrenorului, CFR Cluj nu ar fi putut avea parte de un start mai dificil de an, însă meciul cu Lazio este unul special și speră ca elevii săi să dea totul pe teren.

Totuși, Dan Petrescu a mărturisit că, până în momentul de față, nici măcar nu a urmărit partidele italienilor, pentru că, în opinia sa, meciul cu Universitatea Craiova este cel mai important, pe când la partida cu Lazio, presiunea este pe formația pregătită de Maurizio Sarri.

La ce meciuri am avut noi anul ăsta, un început mai greu nu se putea, cu Farul, Voluntari, FCSB, Craiova și Lazio. Nu e ușor, dar dacă nu am fi fost buni anul trecut, nu am fi ajuns în postura asta. E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă.

Un stadion extraordinar, CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Până atunci mă gândesc doar la Craiova, nici nu mă uit la meciurile lui Lazio, pentru că nu este corect.

Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm. Nu cred că ar fi jucat Ștefan Radu. Mi-ar fi plăcut să îl văd aici”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Ștefan Radu, scos de pe lista UEFA a lui Lazio

În locul românului care a scris istorie la Lazio, Maurizio Sarri l-a trecut pe lista UEFA pe Luca Pellegrini (23 de ani), împrumutat în această iarnă de la Juventus, până la finalul sezonului.

  • Ștefan Radu este jucătorul care a evoluat în cele mai multe meciuri pentru Lazio, din întreaga istorie a clubului
  • 426 de meciuri are Ștefan Radu la Lazio, club pentru care joacă din ianuarie 2008

Maurizio Sarri a arătat încă de la venirea la Lazio că Ștefan Radu nu este unul dintre preferații săi. Sezonul trecut, românul a apărut în 12 meciuri pentru Lazio, iar în actuala campanie situația este mai rea.

În Serie A, Ștefan Radu nu a jucat nici măcar un meci. Singurele apariții au fost bifate în grupa de Europa League, 67 de minute adunate în două meciuri.

Etichete: cfr cluj , lazio , dan petrescu , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Aston Villa - Olympiakos 2-4. Grecii, aproape de finală. Fiorentina - Club Brugge 3-2. Avantaj pentru italieni la retur

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”