Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria de la Mioveni: ”Dacă spun ce gândesc, iau doi ani de suspendare”

articol scris de Digi Sport
13.11.2022, 20:30
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj s-a impus la limită în partida cu ”lanterna roșie” CS Mioveni, scor 1-0, la capătul unui meci în care ardelenii au solicitat cel puțin două lovituri de pedeapsă.

Singurul gol al jocului i-a purtat semnătura lui Malele, care a înscris pe final, cu o lovitură de cap. Grație acestui succes, CFR Cluj a adunat 34 de puncte, a depășit-o pe Rapid și a urcat la poziția a doua în clasament, la 7 lungimi în urma liderului Farul, dar și cu două meciuri mai puțin disputate.

Dan Petrescu, după CS Mioveni - CFR Cluj 0-1: ”Dacă spun ce gândesc, iau doi ani de suspendare”

La flash-interviu, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a încercat să nu utilizeze cuvinte dure la adresa brigăzii de arbitri, dar nu s-a putut abține să comenteze fazele litigioase.

N-am jucat așa de bine azi, trebuie să recunoaștem. E al 33-lea meci, Mioveni are 16, cred. S-a văzut o stare de oboseală, e clar că toți erau cu gândul la zilele libere. Și la 0-0 îi lăsam, eu nu mă supăr la 0-0. Vreau să-i felicit pe cei de la Mioveni, au avut o determinare fantastică, cel mai bun meci al lor. Nu au puncte, dar în play-out se înjumătățesc și-i văd pe cei de la Mioveni să se salveze.

Deac și Camora sunt de 5 ani cu mine, aș fi vrut să-i am în teren, dar cei care au intrat și-au făcut treaba. N-aș vrea să fiu suspendat, dacă aș spune ce gândesc, aș lua vreo doi ani de suspendare. Vă rog eu frumos, lăsați-ne în pace! Am tăcut după Rapid, am fost cuminte, a fost mult prea mult. Nu e nimic pro CFR, mă deranjează, dar nu aș vrea să fiu suspendat.

Nu aș vrea să vorbesc. Cine trebuie să vadă, să vadă. Nu simt nimic, vreau doar să ne lase în pace. Dacă nu jucăm bine, nu înseamnă că nu trebuie să primim ce trebuie să primim. Nu înțeleg de ce avem VAR. Gol valabil, penalty clar, te uiți la VAR! De câte ori am fost suspendat, am pierdut, două meciuri acasă. Cine știe unde eram cu încă 6 puncte!

Am fost foarte supărat pe final de meci pentru deciziile luate. Am avut doar doi atacanți pe bancă. Trebuie să lucrăm la asta în perioada de mercato. Malele a dat un gol important și-l merită pentru efortul de la antrenamente și cât de serios e. Câștigăm toate meciurile, cum să fie bine pentru noi (n.r.- că urmează pauza competițională)?

Nu-mi place pauza, nu sunt de acord, dar trebuie să o accept. Eram într-o formă bună. Vrem locul 1, acolo ne simțim bine, dar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapid și astăzi, nu avem nicio șansă”, a transmis Dan Petrescu.

VIDEO Rezumat CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

Etichete: dan petrescu , antrenor cfr cluj , cs mioveni cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

S-a terminat! Thomas Tuchel nu a mai ajuns la niciun acord cu șefii lui Bayern și pleacă de la echipă

Citeşte şi

Dan Petrescu a pregătit lista de achiziții pentru sezonul următor! Clujenii îl vor pe fotbalistul de 900.000 de euro

Oficial Jucătorul așteptat cu un salariu de 14.000€ la CFR Cluj a rămas liber de contract

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”