Colaj Dan Șucu și Marius Șumudică / Foto: Captură Digi Sport

Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?

articol scris de Digi Sport
25.04.2024, 07:56
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dan Șucu (61 de ani) nu este foarte încântat de faptul că în spațiul public ”a răsuflat” informația că șefii Rapidului se pregătesc să negocieze cu Marius Șumudică.

Patronul trupei din Giulești a avut o intervenție fermă pe acest subiect și a spus că o astfel de discuție este ”toxică”.

Dan Șucu nu este încântat că Marius Șumudică a dezvăluit că săptămâna viitoare va negocia un contract cu Rapid. Omul de afaceri a avut prima intervenție pe această temă

Marius Șumudică și-a ”dinamitat” negocierile cu Rapid! Cel puțin așa poate fi ”citită” ultima reacție a lui Dan Șucu. Acționarul principal din Giulești a ieșit din nou în spațiul public și a spus că-l susține pe Bogdan Lobonț, ”interimarul” numit după plecarea lui Cristiano Bergodi. Cu ”Pisica” pe bancă, trupa din Giulești a obținut singurul punct din acest play-off, 2-2, în confruntarea cu FCSB.

„Rapid are un antrenor, cu care sperăm să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Dan Șucu, conform prosport.ro.

Totul a plecat după ce Marius Șumudică a dezvăluit că ar fi avut un schimb de mesaje cu Victor Angelescu. Cei doi au stabilit că săptămâna viitoare vor avea o primă discuție legată de un contract.

”Orice discuție depre un alt antrenor în acest moment face un mare rău clubului. O astfel de discuție este foarte toxică!”, a mai declarat Dan Șucu.

Dan Șucu, nemulțumit că Victor Angelescu și Daniel Niculae au vorbit în public despre posibila sosire a lui Marius Șumudică la Rapid

Dan Șucu a dat de înțeles că este nemulțumit de faptul că și colaboratorii săi au vorbit despre posibila numire a lui Marius Șumudică pe banca Rapidului. Primul a abordat despre acest subiect, în direct la Digi Sport, Victor Angelescu, acționarul minoritar.

”Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei.

Marius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a declarat Victor Angelescu, acum o săptămână.

După câteva zile a lăsat o ”portiță” deschisă și Daniel Niculae. Președintele clubului a spus însă și că Bogdan Lobonț poate avea șansa lui, dacă Rapid ajunge în cupele europene. Și a amânat orice disciuție până după finalul sezonului.

”Bogdan (n.r. Lobonț) e antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul de la final, vom decide dacă vom continua cu el sau nu.

Din punctul meu de vedere, probabil că Șumi e cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid. E o variantă foarte bună, e un rapidist convins și a câștigat campionatul. Sunt convins că poate face o treabă foarte, foarte bună.

Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom vedea. Totul e pe repede înainte, da, dar timpul nu este de partea noastră”, a declarat și Daniel Niculae, la Digi Sport.

Declarațiile celor doi au părut într-o ușoară contradicție cu ceea ce a spus Dan Șucu, în direct la Digi Sport, după plecarea lui Bergodi și instalarea lui Lobonț.

„Promisiunea noastră fermă pentru Lobonț și staff-ul lui este că ei vor continua dacă îndeplinesc obiectivul, prezența în Europa. Lobonț are Coverciano, a mai antrenat, are cunoștințe vaste de fotbal și cunoaște foarte bine clubul, este unul dintre cei mai apreciați români din fotbal în Italia, are relații extraordinare”, a declarat Dan Șucu, la DigiSport.

  • Farul Constanța primește vizita celor de la Rapid în cadrul etapei cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii României. Partida este programată miercuri, 24.04.2024 de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1.

Etichete: dan sucu rapid , dan Șucu antrenor rapid , dan Șucu marius Șumudică , dan Șucu bogna lobonț


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

De ce l-a refuzat Dan Șucu pe Marius Șumudică. Dănuț Lupu, detalii din culisele negocierilor

Mircea Lucescu, ofertat de Rapid. Dan Șucu a confirmat negocierile. ”Asta este prioritatea mea”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”