Jucătorii Rapiului, la finalul meciului cu CS Mioveni / Foto: Sport Pictures

Dan Șucu nu mai vrea să se acorde invitații gratuite pe Stadionul Rapid. Mesaj special pentru fanii cu bani

articol scris de Digi Sport
01.03.2023, 14:13
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dan Șucu (59 de ani), acționar la Rapid alături de Victor Angeslescu (38 de ani), a început să facă demersuri prin care să convingă suporterii potenți financiar ai grupării de lângă Podul Grant să cumpere cât mai multe bilete pe Stadionul Rapid-Giulești.

Dan Șucu nu mai vrea să se acorde invitații gratuite pe Stadionul Rapid. Mesaj special pentru fanii cu bani

Omul de afaceri a constatat, de când a început să lucreze în fotbal, că cererea de invitații la meciurile de pe teren propriu ale echipei lui Adrian Mutu sunt foarte mari. Șucu, prin intermediul unui mesaj postat pe canalul de Facebook al clubului, vrea să stopeze aceste parctici mai vechi și a încercat să-i convingă pe oamnii cu bani să se implice mai mult la fotmația lor de suflet.

  • Meciul FC Botoșani - Rapid, din etapa a 28-a a Ligii 1, va putea fi urmărit de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Finanțatorul giuleștenilor a precizat că atât el, cât și Angelescu, și-au cumpărat locurile pe care stau în tribună, dar au plătit bilete și pentru apropiații lor.

”Cel mai tare play-off din ultimii ani va începe în curând și, din fericire, băieții noștri sunt calificați între primele șase echipe ale României. Vom găzdui în acestă primăvară cinci meciuri cu miză, pline de suspans și, credem noi, foarte spectaculoase.

Dumneavoastră vi-i doriți ambitioși, competitivi, victorioși. Dar, în același timp, și echipa se bazează în principal pe dumneavoastră, suporterii Rapidului. De aceea, îmi face plăcere să mă alătur colegilor mei, în a vă anunța că abonamentele pentru acest play- off au fost puse deja în vânzare.

Știm cu toții că Rapid nu este susținut în niciun fel financiar de primării, ministere sau alte surse de bani publici, iar chiria stadionului și celelalte costuri legate de organizarea unui meci sunt scumpe.

Am avut până acum o susținere extrem de entuziastă, atât la peluze, cât și la tribune, și, sigur, ne-am dori să o avem în continuare.

Ce sperăm în plus este să reușim să ajungem și în inimile rapidiștilor cu posibilități materiale ridicate pentru că, din păcate, deocamdată, am primit prea multe solicitari în zona VIP pentru invitații gratuite, și mai puține decât ne-am fi dorit pentru abonamente plătite”, este o primă parte din mesajul public transmis de Șucu.

Dan Șucu: ”Dați-mi voie să mă explic”

Șucu, despre care s-a scris că ar avea o avere estimată la peste 120 de milioane de euro, vrea să impună un nou standard la Rapid. În plus, oficialul bucureștenilor speră și la atragerea unor noi sponsori, care să contribuie la rotunjirea bugetului.

”Dați-mi voie să mă explic. Gratuități există pentru legendele clubului, pentru că ne prețuim trecutul și tradiția. Pentru juniorii noștri, pentru că ne prețuim viitorul. Și, normal, pentru jucătorii și familiile lor, pentru că ne dorim un prezent cât mai glorios.

Atât Victor Angelescu, cât și eu, am dorit de la început să setăm un standard și am fost primii dintre clienți care ne-am cumpărat locurile, atât pentru noi cât și pentru oaspeții noștri. Niciodată nu am apelat la o invitație gratuită și am sperat, și sperăm în continuare, că gestul nostru a fost înțeles.

Suntem convinși că există mulți rapidiști cu potențial economic mare, care nu numai că își permit să cumpere abonamente în zona VIP pentru ei, dar pot să achiziționeze și bilete suplimentare, pentru a-și invita prietenii la meci. Sunt convins că și dânșii știu că orice ban care intră în club este folosit exclusiv pentru a crea o echipă mai puternică, mai competitivă.

Mai mult de atât, colegii mei au pregătit pachete de publicitate care pot fi achiziționate de aceștia pentru a-și putea promova oferta firmelor lor audienței de pe stadion. Ne gândim că poate vor face chiar oferte speciale, adresate suflării rapidiste, prezente saptamână de săptămână în Giulești”, a mai spus Șucu, prin intermediul aceluiași mesaj. 

Etichete: stadion rapid , bilete rapid , victor angelescu , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB l-a ratat și scrie istorie: cel mai scump transfer din istoria clubului! A ”spulberat” recordul

Video Mihai Stoica, suporter-manager la meciul Universitatea Craiova - FCSB. Cum a reacționat înaintea golului marcat de Ivan

S-a terminat! Alex Mitriță a făcut anunțul final, după ce Gigi Becali a spus că vrea să-l transfere la FCSB

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Reacția lui Bogdan Lobonț despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu la Rapid

Exclusiv Rapid nu a fost părăsită doar de galerie la meciul cu CFR. Cine va mai lipsi de pe stadion

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”