Ionel Dănciulescu, Digi Sport / Foto: captură Digi Sport

Video Dănciulescu a dat răspunsul în direct, când a fost întrebat dacă revine la Dinamo: "Știi că sunt sincer"

04.12.2018, 10:52
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Mircea Rednic are mână liberă la Dinamo, acolo unde "taie și spânzură", iar ultima "victimă" nu a fost un jucător, ci chiar directorul sportiv, George Trandafir. După această decizie, multă lume se întreabă dacă Ionel Dănciulescu va reveni în staff-ul "câinilor".

Până și Gabi Balint a încercat să obțină informații de la fostul director general al dinamoviștilor. "Danciu" sus ține că, deși încă nu are vreo ofertă concretă, nu ar refuza o eventuală revenire.

"Sunt aici, n-am absolut nicio ofertă pe masă. Gabi, ştii că sunt sincer cu tine, nu e nicio ofertă. Nu ştiu ce va fi, dar eu vorbesc despre ce se întâmplă în aceste momente. Acum, nu se pune problema să revin", a spus Dănciulescu la Fotbal Club.

Pe 21 septembrie, Ionel Dănciulescu a anunțat plecarea de la Dinamo, în direct la Digi Sport, chiar pe teren, înaintea meciului Poli Iași - Dinamo, după 5 ani în care a ocupat mai multe funcții în club: de la director sportiv, la antrenor, pentru o scurtă perioadă, iar apoi director general, după ce a avut o carieră glorioasă și ca jucător al alb-roșiilor.

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo:
-3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
-3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
-2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
-2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
-un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)

La începutul lunii octombrie, Dănciulescu a ajuns la Farul, unde a fost manager sportiv timp de o lună, până pe 22 noiembrie.

Mircea Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv George Trandafir. Revine Dănciulescu?

Motivul pentru care Mircea Rednic l-a dat afară pe directorul sportiv George Trandafir este acela că i-ar fi furnizat informații greșite în legătură cu un jucător. La meciul Viitorul-Dinamo 4-1, Rednic l-a schimbat în minutul 59 pe Armando Cooper cu Ivan Pesic pe baza unor informaţii greşite. L-a scos pe mijlocaşul din Panama de pe teren, de teamă că arbitrul Horaţiu Feşnic îi va acorda şi al doilea cartonaş galben, aşa cum s-a întâmplat cu Vlad Olteanu, trimis repede la cabine (min. 32) pentru un fault de joc care nu impunea o astfel de sancţiune.

La final, Rednic a povestit că s-a temut de o eliminare similară a mijlocaşului din America Centrală, condiţii în care nu putea juca la partida cu CFR. Însă Cooper avea deja patru cartonașe gelbene, fapt pe care l-a aflat după meci, de la jurnaliști. 

Deocamdată, Constantin Eftimescu va prelua poziţia lui Trandafir, dar probabil că pentru puţin timp. Deoarece e foarte probabil ca Ionel Dănciulescu să revină la Dinamo, mutare despre care s-a vorbit încă de la revenirea actualului antrenor. Rednic a colaborat foarte bine cu Danciu-Gol în precedentul mandat, iar relaţiile dintre ei au rămas excelente.

Etichete: mircea rednic , ionel danciulescu , danciulescu dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

Foto Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această lecție”

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Citeşte şi

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale