Ionel Dănciulescu a vorbit despre viitorul lui Dinamo

Exclusiv Zi mare pentru Ionel Dănciulescu! A devenit al doilea om la Dinamo

21.03.2018, 16:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

UPDATE miercuri, 21 martie, ora 16:20: Ionel Dănciulescu a devenit în mod oficial al doilea om în clubul Dinamo. Fostul atacant a fost instalat, miercuri, în funcția de director general la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Această poziție îl pune pe fostul atacant, din punct de vedere ierarhic, deasupra președintelui Alexandru David. Numărul 1 la clubul Dinamo rămâne acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu (41 de ani) a mai ocupat funcția de director general al clubului Dinamo București în cursul anului 2014, atunci când ”haita” era condusă de Flavius Stoican. Ulterior, în ianuarie 2015, fostul atacant a fost înlocuit de acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă cu Daniel Stanciu. De atunci ocupă postul de manager sportiv.


Ionel Dănciulescu a discutat, în iarnă, cu patronul Ionuț Negoiță eventualitatea de a ocupa postul de director general la clubul Dinamo București. Fostul atacant și căpitan al ”roș-albilor” ar fi interesat de această funcție atâta timp cât ar putea lua decizii în favoarea echipei.

Ionel Dănciulescu spune că deocamdată preferă să stea aproape de staff-ul tehnic și de echipă, dar dacă este nevoie de el la birouri atunci poate face și acest pas. Discuțiile cu Ionuț Negoiță despre ocuparea funcției de director general au fost deja purtate în cursul iernii. De atunci și până acum nu a făcut însă pasul. Dar dacă o va face, ”Danciu-gol” ar ajunge numărul 2 în club, peste Alexandru David, președintele grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

"Nu am primit nicio ofertă concretă de a deveni director general la Dinamo. Asta ar însemna să am putere decizională, iar oamenii de acolo să aibă încredere în deciziile mele. Aş fi numărul doi în club, pe acelaşi palier cu Alexandru David. Sau poate chiar mai sus.

Dar deocamdată discutăm în van, pentru că nu am o propunere oficială. A fost o discuţie în iarnă între mine şi domnul Negoiţă, dar nu s-a mers mai departe. Dacă ar fi să fie, nu ştiu dacă aş accepta sau nu. Aş vrea doar în măsura în care s-ar respecta lucrurile despre care am vorbit mai devreme. Mă interesează să fiu întrebat şi să iau decizii", a spus Dănciulescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

"Eu deocamdată fac ceea ce ştiu mai bine şi îmi place ceea ce fac. Dacă e nevoie de mine la birouri, să iau decizii, mă duc", a mai spus cel care ocupă în prezent funcția de director sportiv la Dinamo București.

Ionel Dănciulescu a mai ocupat funcția de director general al clubului Dinamo București în cursul anului 2014, atunci când ”haita” era condusă de Flavius Stoican. Ulterior, în ianuarie 2015, fostul atacant a fost înlocuit de acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă cu Daniel Stanciu. De atunci ocupă postul de manager sportiv.

Etichete: danciulescu , danciulescu dinamo , danciulescu director general , dinamo dinamo bucuresti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă