Dani Coman / Foto: Sport Pictures

Dani Coman a refuzat oferta celor de la CFR Cluj. "Dezamăgeam prea mulţi oameni"

articol scris de Digi Sport
31.08.2021, 15:40
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Luni seară, mai multe publicaţii online au oferit informaţia că Dani Coman (42 de ani) este noul preşedinte al celor de la CFR Cluj.

Este adevărat că, luni seară, actualul conducător de la Hermannstadt a negociat la Cluj cu patronul Ioan Varga, însă nu a oferit un răspuns pozitiv, aşa cum se anunţase. El trebuia să-l înlocuiască pe Marian Copilu, plecat cu scandal de la echipa campioană după demiterea lui Marius Şumudică

De ce a refuzat Dani Coman oferta de la CFR Cluj

UPDATE, ora 16:00: Hermannstadt a emis un comunicat prin care a anunțat că Dani Coman va rămâne la Sibiu: ”Pentru că... avem președinte și rămâne AICI!”.

UPDATE, ora 15:50: Dani Coman a intervenit la emisiunea Liga Digisport și a anunțat că nu va merge la CFR Cluj, unde era dorit de Ioan Varga, pentru a continua proiectul de la Hermannstadt.

Am avut o discuție cu cei de la CFR Cluj, cu patronul echipei, domnul Varga. Pe această cale, vreau să-i și mulțumesc pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar am început un proiect la Sibiu, mi-am dat cuvântul oamenilor, că împreună vom promova, iar pentru mine banii sunt mai importanți decât banii sau faima. Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să ajungă în prima ligă.

Mi-au făcut o ofertă extraordinară din toate punctele de vedere, de aceea le-am și mulțumit. A fost greu de ales, dar pentru mine cuvântul este mai important decât orice altceva.

Ar fi fost un pas înainte, poate, din punct de vedere profesional, financiar, dar sunt lucruri pe care nu le poți cumpăra cu banii. Pe mine nu m-au cumpărat niciodată banii. Mă bucur că am luat această decizie, că am lângă mine oameni cu care pot trage pentru a avea succese la această echipă.

Avem la Sibiu o echipă frumoasă, un grup unit, cu un staff extraordinar, cu Marius Măldărășanu și staff-ul său, patronii sunt oameni extraordinari, care au făcut eforturi ca echipa să meargă mai departe și nu ar fi fost corect din partea mea să-i las după trei luni. Au contat toate aspectele, dar a fost cel mai important că am început un proiect, în jurul căruia există emulație.

Am decis că este mai bine să ajut această echipă să promoveze și să duc acest proiect la bun sfârșit. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Am discutat cu domnul Varga, a înțeles situația și sper că am rămas în aceleași relații bune pe care le-am avut și până acum”, a transmis Dani Coman.


Știrea inițială

Oricum trebuia să discute cu cei de la Hermannstadt, care şi-au pus mari speranţe în el atunci când l-au convins să treacă de la fosta campioană a României, Astra, la o echipă care se luptă să promoveze în Liga 1.

Dani Coman a refuzat oferta celor de la CFR Cluj şi rămâne preşedinte la Hermannstadt

"Nu pot merge la CFR Cluj, chiar dacă este un club foarte mare. Cel mai important din România în ultimii ani. Dacă aş fi acceptat însemna să dezamăgesc prea multă lumea de la Sibiu. Avem o echipă frumoasă care merită să fie în prima divizie şi pentru care trebuie să facem tot ce depinde de noi ca să o promovăm", a declarat Dani Coman pentru digisport.ro.

Dani Coman a condus Astra între 2015 şi 2021, perioadă în care s-au realizat cele mai importante performanţe ale clubului.

Astra a ieşit campioană în sezonul 2015-2016, iar în 2015 şi 2016 a câştigat Supercupa României. Clubul mai are în palmares o Cupă a României, câştigată în 2014, cu Dani Coman în poartă.

Etichete: dani coman , presedinte cfr cluj , presedinte hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text U Cluj - Dinamo 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Daniel Popa a deschis scorul! Dinamo, aproape de retrogradare

GOOOL Alex Ioniță! Cifrele pe care le are în prezent fostul jucător al Rapidului

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

Ange Postecoglou a făcut un anunț categoric! Radu Drăgușin, în pericol la Tottenham

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”