Daniel Pancu, antrenorul Rapidului / Foto: Captură Digi Sport

Daniel Pancu a revenit în fotbalul românesc

articol scris de Digi Sport
30.03.2022, 13:48
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Daniel Pancu (44 de ani) s-a reîntors în fotbalul românesc și va ocupa o funcție importantă în cadrul clubului FC Voluntari.

Daniel Pancu a revenit în fotbal! Unde merge și ce post va ocupa fostul internațional român

Fostul atacant va avea rolul de coordonator al centrului de copii și juniori la formația ilfoveană. Pancu revine astfel în fotbal, după mai multe luni de pauză.

"Bine ai revenit, Daniel Pancu!

FC Voluntari anunță că a semnat astăzi un contract cu Daniel Pancu. Fostul internațional va ocupa postul de antrenor-coordonator al Academiei de Fotbal Voluntari.

'Pancone' a jucat pentru formația noastră în stagiunea 2015/2016. În sezonul de debut pentru FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului românesc, Daniel Pancu a evoluat în 25 de partide ,reușind să marcheze de cinci ori.

Pe lângă clubul nostru, Daniel a mai îmbrăcat în cariera sa tricourile echipelor Politehnica Iași, Rapid București (titlul câștigat 1999+ 3 Cupe ale României 1998, 2002,2006) Cesena, Besiktas Istanbul (titlul câștigat 2003+Cupa Turciei 2005),  Bursaspor, Terek Grozny,  FC Vaslui și CSKA Sofia.

FC Voluntari îi urează bun venit și îi dorește multe împliniri în cadrul clubului nostru!", a transmis FC Voluntari, pe Facebook.

Ultima experiență a lui "Pancone" fusese la Poli Iași, unde a antrenat în perioada august 2020 - ianuarie 2021, pe vremea în care formația din Copou evolua în Liga 1. 

  • Daniel Pancu a mai pregătit, de-a lungul carierei sale de manager, Rapid București, în două rânduri, între octombrie 2018 - martie 2020, respectiv iunie 2020 - august 2020

Reacția lui Daniel Pancu după ce a semnat cu FC Voluntari

La scurt timp după ce a fost anunțat de ilfoveni, Pancu a oferit primele sale declarații din noua postură.

"Nu puteam să mai stau acasă. Deja un an şi o lună fără să fac zilnic ceva a fost prea mult. Mă bucur că lucrez într-un loc în care ofer şi primesc respect şi sunt gata de muncă.

Sunt ca şi acasă, aici stau, în Voluntari, aici mi-am încheiat cariera sper să ne îndeplinim obiectivul, anume să ajungem să promovăm jucători de la Academie la prima echipă. Sunt optimist", a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Pancu s-a aflat, recent, într-o situație controversată

Daniel Pancu a fost jucător la Terek Groznîi, în sezonul 2008-2009, și s-a simțit foarte bine printre ceceni, chiar dacă aveau obiceiurile lor atipice. Chestionat pe subiectul femeilor din Cecenia, ”Pancone” ar fi declarat că este de acord cu tradițiile poporului, chiar dacă acestea include și uciderea femeilor.

Intrat în direct la Digi Sport Matinal, Daniel Pancu a recunoscut că se află într-un moment extrem de dificil al vieții sale, după ce declarațiile sale ar fi fost interpretate greșit. În niciun caz nu ar fi vrut să se înțeleagă că este de acord cu astfel de practici inumane.

Nu am fost niciodată mai trist și mai suparat ca în ziua de ieri. Abia am dormit câteva ore. Numai criminal de război nu eram făcut. Sunt cuvintele mele, dar a fost o frază neterminată de mine. Am trăit un an și jumătate acolo. Mi-a plăcut spiritul lui Terek, mi-a plăcut atitudinea cecenilor. Eu i-am descoperit atunci. Singurul lucru pe care îl regret a fost legat de femei. Eu nici nu știam despre faptul că au fost niște ucise șapte femei, cu o zi înainte.

Eu am vrut să spun că știu metodele lor, fiindcă am trăit acolo și că nu sunt de acord. Eu le înțeleg pentru că am trăit acolo. Se întâmplau cât eram acolo. Eu nici nu știu de ce a pornit războiul. Cum să fiu de acord cu moartea? Le înțeleg tradițiile, pentru că așa sunt ei. Și peste 1.000 de ani. Am lăsat o frază neterminată și s-a înțeles ce s-a înțeles. Am vrut să spun că am trăit în cultura lor acolo. Asta voiam să zic. Se aruncau oameni în aer, acolo. Se auzeau focuri de armă.

Mi-e și rușine să ies pe stradă. Nu știu unde să mă ascund. S-a pornit un taifun. Mă uit prin toate ziarele, toată lumea își dă cu părerea. A fost doar o diferență de nuanță. Cunosc pentru că am trăit acolo. Ce lumină negativă? Sunt criminal de război. Problema este că e război acum. Eu am mai dat interviuri pe tema cecenilor, doar că nu era în stare război. Eu doar am zis ce era acolo. Clar nu sunt de acord cu tradițiile lor. Așa trăiesc ei. Asta am vrut să spun. Am avut unul dintre cele mai bune randamente ale mele din carieră. Nu aveau nimic cu fotbaliști. Se aruncau în aer pe lângă milițieni. 

Sunt foarte credinicios și smerit. Am recunoscut că sunt cuvintele mele, dar nu am vrut să spun asta”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport Matinal.

Etichete: daniel pancu , pancu coordonator copii si juniori


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv George Copos îl propune pe Mircea Lucescu la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

Oficial Se încheie o eră! Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund, după 12 ani

Exclusiv ”A fost scandal, s-au luat la bătaie”. De ce i-a aruncat Iacob ghetele la gunoi lui Rrahmani

Citeşte şi

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

S-a dat verdictul în cazul lui Liviu Ungurean. Ce veste a primit liderul galeriei lui Rapid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale