Dănuț Lupu, la emisiunea Liga Digisport / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Dănuț Lupu, dezamăgit de fanii acționari: ”Iubești Dinamo, dar nenorocești 30 de oameni? Pentru ce au salvat echipa?”

articol scris de Digi Sport
01.07.2021, 21:48
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Jucătorii lui Dinamo par a deveni victimele colaterale după ce clubul a intrat din nou în insolvență. 

Fotbaliștii se tem că nu vor mai primi restanțele financiare, iar deocamdată au refuzat să dispute amicalele programate în semn de protest.

Iar Dănuț Lupu crede că conducătorii lui Dinamo, chiar și fanii acționari, și-au bătut joc de jucători.

”Jucătorii au strâns din dinți, iar acum li se spune că au avut convenții civile și nu-și vor mai lua banii! Jos pălăria pentru suporteri, dar de ce îți bați joc de jucători? Iubești Dinamo, dar nenorocești 30 de oameni!

Acum nu mai iau nimic jucătorii, asta e realitatea! Pentru ce și-au rupt picioarele, pentru ce au salvat această echipă? Li s-a promis mereu că se rezolvă, au și ei familii, copii!

La fotbal nu e cu promisiuni, ai un leu, dai leul ăla. Poate jucătorii nu se mai prezentau la ultimele meciuri și Dinamo retrograda!

Mai bine punea lacătul și închideau, atât s-a putut. Acum le trebuie 200 de mii de euro în fiecare lună, de unde scot? Au centru de copii, trebuie sa plăteasca dacă joacă pe stadionul Dinamo, au deja datorii către CS Dinamo”, a fost reacția lui Dănuț Lupu,la emisiunea Fotbal Club.

Jucătorii lui Dinamo s-au săturat: "Ne-a deranjat extrem de mult, nu e corect!"

Paul Anton (30 de ani), internaționalul român care a revenit la Dinamo în toamna anului trecut, spune că este extrem de deranjat pentru că nimeni din club nu le oferă fotbaliștilor informații concrete despre salariile restante.

În aceste condiții, mijlocașul cu 13 meciuri la echipa națională recunoaște că se gândește să plece în această vară, însă așteaptă o ofertă concretă.

"Nici noi nu avem prea multe informații. Nu s-a prezentat nimeni în fața noastră să ne explice ce înseamnă această insolvență. Au fost tot felul de promisiuni, însă nu s-au respectat. În medie, sunt 3 luni de restanțe financiare. Știm cu toții că vom fi trecuți într-o categorie în care nu avem ce să facem, nu e o situație corectă față de noi, mai ales pentru noi, cei care am stat aici tot sezonul și am suferit.

Etichete: insolventa dinamo , danut lupu , paul anton , program ddb , danut lupa dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

Oficial S-a anunțat cel mai bun jucător al sezonului 2023/2024 din Premier League

Real Madrid n-a stat pe gânduri! Ce se întâmplă cu transferul de 100.000.000€

Jurgen Klopp nu s-a mai abținut și a izbucnit în lacrimi: ”Aș dori să-mi cer scuze!”

Citeşte şi

”Vă asociați cu Țiriac și cu Lucescu pentru a investi la Dinamo?” Nicolae Badea a oferit răspunsul pe loc

Exclusiv ”Milioane de euro și Dinamo e la retrogradare. Nimeni n-a mai cheltuit atât”. Nemulțumirea acționarilor

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină