Danuț Lupu a vorbit despre situația de la Dinamo / Captura Digi Sport

Exclusiv "Plângem mortul după ce a murit". Dănuț Lupu a reacționat neașteptat de dur

06.06.2019, 12:04
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Dănuț Lupu a analizat situația de la Dinamo. Fostul jucător dinamovist nu a fost de acord în totalitate cu acțiunile suporterilor de la baza de la Săftica și mai ales din fața casei  lui Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului. Dănuț Lupu i-a îndemnat pe suporteri să susțină echipa la meciuri.

"Nu sunt de acord cu suporterii pentru că până la urmă trebuiau să-l susțină pe Mircea Rednic în timpul campionatului, să vină la meciuri și să susțină echipa. Nu să-l susțină acum când a fost demis. Vorba aia, plângem mortul după ce a murit. Dacă tot iubești un om și vrei să stai cu el, susține-l. Nu când moare îl plângi", a spus fostul mijlocaș la Digi Sport Matinal.

Dănuț Lupu a criticat acțiunile fanilor din fața casei directorul general al lui Dinamo. "Nu e normal ce fac. OK, ai ce ai cum omul, du-te la el la birou. E urât că s-au dus la
el acasă, e puțin mai deranjant, are și el familie, copii", a fost de părere fostul internațional.

Dănuț Lupu i-a transmis un mesaj lui Ionuț Negoiță, principalul acționar al clubului. "Vreau să înțeleagă domnul Negoiță, acum patru ani când m-am angajat la Dinamo mi-a spus că atunci când a făcut hotelul acela a angajat cel mai bun inginer constructor. I-am spus că și la fotbal trebuie să angajeze oameni care se pricep, nu care cară mapa. Nu-l mai interesează chiar deloc la ora actuală, dar e păcat că a lăsat clubul pe mâna unora care după părerea mea nu se pricep", a mai spus Lupu.

Fanii au anulat prezentarea lui Eugen Neagoe

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe (51 de ani), noul antrenor, din cauza suporterilor care au intrat la baza de la Săftica. Aproximativ 30 de ultrași ai galeriei "câinilor" s-au deplasat din București, la Săftica, pentru a protesta împotriva acestei decizii de schimbare din funcție a lui Mircea Rednic (57 de ani). Eugen Neagoe nu vrea să renunțe.

Conform informațiilor digisport.ro, Eugen Neagoe va rămâne în funcția de antrenor principal al lui Dinamo. Nu a fost anunțată data la care tehnicianul va fi prezentat oficial. Nici Eugen Neagoe, nici conducerea clubului dinamovist nu au pus problema rezilierii contractului.

Bogdan Bălănescu: "Antrenorul lui Dinamo e Eugen Neagoe"

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a ieșit destul de bulversat după întâlnirea, care a durat aproximativ 30 de minute, cu reprezentanții galeriei roș-albilor. Oficialul "câinilor" a lăsat de înțeles că Eugen Neagoe ar putea să nu mai fie numit antrenor principal.

"Îmi cer scuze pentru că a fost anulată conferința de presă ce avea drept temă prezentarea ca antrenor a lui Eugen Neagoe. Am avut o discuție cu o parte a suporterilor dinamoviști. Aceștia au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat la Dinamo și să vină nea Mircea (n.r. - Mircea Rednic) înapoi", a spus Bălănescu.

Chestionat ce se va întâmpla, până la urmă, cu antrenorul, directorul general a replicat enigmatic: "Antrenorul lui Dinamo, în momentul de față, este Eugen Neagoe. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele viitoare, dar va fi o decizie foarte grea".

 

Etichete: danut lupu dinamo , danut lupu , danut lupu mircea rednic , danut lupu ionut negoita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - Csikszereda 0-0, ACUM pe DGS 1. Ocazii peste ocazii ratate de ”Câini”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu s-a abținut: ”Aș vrea să văd demisiile pe masă”

Cum a reacționat Răzvan Lucescu în momentul în care a aflat că poate da peste FCSB în preliminariile Champions League

Foto Prima apariție a lui Bergodi, după ce a fost dat afară de la Rapid, în urmă cu o lună! Unde a fost surprins

Citeşte şi

”Vă asociați cu Țiriac și cu Lucescu pentru a investi la Dinamo?” Nicolae Badea a oferit răspunsul pe loc

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”