Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo / Foto: captură Digi Sport

Dario Bonetti, optimist înaintea derby-ului cu FCSB: ”Vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului”

articol scris de Digi Sport
11.09.2021, 16:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dario Bonetti (60 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul cu FCSB, meci transmis duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Tehnicianul grupării din Ștefan cel Mare a subliniat importanța confruntării cu rivala FCSB și a dezvăluit că unii dintre cei opt jucători transferați de curând la Dinamo vor începe încă din primul minut duelul de pe Arena Națională.

Dario Bonetti a prefațat derby-ul FCSB - Dinamo: ”Vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru”

"Ştim că este o partidă importantă, dar diferită de toate celelalte, chiar dacă punctele puse în joc sunt aceleaşi. Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Întâlnim un adversar cu adevărat puternic, clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB. Dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul din clasament nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus.

Vedem ce va fi mâine, noi vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru. FCSB a schimbat multe lucruri în echipă, va fi un meci de văzut cu adevărat. Ambele echipe au schimbat, mâine vom vedea care este realitatea. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este ce e pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren.

Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol, trebuie însă ca noi să ne gândim la noi şi să construim meciul. Însă clar că avem sub lupă calitatea adversarului. Ce cred eu este însă că şi adversarul ar trebui să fie îngrijorat", a explicat Dario Bonetti.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo: ”Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alții nu”

Tehnicianul a subliniat că unii dintre jucătorii transferaţi în ultimele zile nu sunt la nivelul optim din punct de vedere fizic pentru a juca duminică.

"Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei încă nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei. Mai ales pentru un meci important cum este acesta. Avem o echipă care are foarte multă calitate din punct de vedere individual şi asta ne linişteşte cât de cât.

E adevărat că vor fi şi jucători din minutul 1 pentru care acesta va fi primul meci al sezonului. Aşa că nu ne aşteptăm să vedem din partea lor acel sută la sută. Dar sunt sigur că mâine contribuţia lor va fi foarte importantă şi se va vedea un salt în ceea ce priveşte calitatea jocului", a spus antrenorul.

Întrebat dacă jucătorii au promise prime de victorie în acest meci, Bonetti a răspuns: "Chiar dacă trecem pentru moment dificil, nu stăm să ne gândim la bani. În momentul ăsta ne interesează să facem cât mai multe puncte, mai puţin ne gândim la bani. Tricoul pe care îl port este unul pentru care noi toţi trebuie să arătăm un mare respect.

Dincolo de căldura şi toate emoţiile pe care suporterii le transmit jucătorilor, e vorba şi despre faptul că ei au fost în mod extraordinar protagoniştii unui proiect unic în lume. Pentru că dacă azi suntem aici şi mai vorbim încă despre un derby este datorită acestui proiect DDB. Eu consider că acest proiect va fi copiat şi în alte părţi ale lumii", a încheiat Dario Bonetti.

Etichete: dario bonetti , antrenor dinamo , fcsb - dinamo , conferinta dario bonetti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă