Gică Hagi / Foto: Profimedia

Darius Olaru: ”Ne simțim vânați! Doar domnul originar din Cluj putea să vadă”. Replica lui Gică Hagi nu a întârziat

articol scris de Digi Sport
29.01.2023, 22:34
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a fost învinsă de Farul cu 2-3, meci la finalul căruia jucătorii au acuzat arbitrajul.

Primul care a răbufnit a fost Andrei Cordea, cel care a transmis că e o ”bătaie” de joc. Mijlocașul s-a referit la faza din minutul 90, când Joyskim Dawa a fost eliminat, în care susține că a existat, în prealabil, un fault al lui Denis Alibec asupra lui Joonas Tamm.

VIDEO cu faza invocată de Andrei Cordea:

Jucătorii de la FCSB au acuzat arbitrajul, Gică Hagi le-a răspuns

A urmat Darius Olaru, care a acuzat arbitrajul și a spus că jucătorii de la FCSB se simt ”vânați”. Motivul? Delegarea lui Horațiu Feșnic, arbitru din Cluj, de unde este și CFR, una dintre echipele care luptă la titlu.

De asemenea, Darius Olaru a transmis că golul FCSB-ului din minutul 72, anulat pentru o poziție de ofsaid la Billel Omrani, trebuia validat.

Pe final, cred că au fost două goluri ciudate, din niște faze pe care domnul arbitru le-a văzut greșit. Asta a fost, am pierdut cele trei puncte.

După părerea mea, nu cred că Omrani influențează acea fază. Am văzut golul lui Bruno Fernandes și Rashford din Premier League, la meciul cu City. Doar domnul Feșnic, original din Cluj, putea să vadă așa această fază.

Normal că ne simțim vânați, dacă la derby-ul FCSB - Farul deleagă arbitru din Cluj. Cred că Alibec trebuia eliminat, al doilea galben pentru un fault comis asupra mea. La golul de 2-2 dă un fault inexistent, iar la 3-2 e un fault clar la mine. Nici n-a încercat să se uite la VAR.

Nu putem vorbi cu el, este un pic mai ciudat. Nu știu dacă se dorește să fie CFR campioană, dar nu cred că un arbitru de Cluj trebuia delegat la acest meci”, a spus Darius Olaru.

Replica lui Gică Hagi

La conferința de presă, lui Gică Hagi i-au fost prezentat afirmațiile lui Andrei Cordea și Darius Olaru, cărora le-a dat replica.

Nu știu ce să zic. Așa pot să zic și eu că că faultul lui Dawa a fost în careu. E mai plauzibil ce zic eu. Restul se întâmplă în meciuri, sunt situații de joc. Alibec era în careu când a căzut, așa s-a văzut”, a spus Gică Hagi.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Farul 2-3:

Etichete: gica hagi , darius olaru , fcsb farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Foto Imagini rare cu Gică Popescu și fiica sa! Unde au fost surprinși Maria și tatăl său

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă