Gigi Becali și David Miculescu / Foto: Captură Digi Sport

David Miculescu, avertizat în legătură cu viitorul său la FCSB: ”Au fost aici Budescu și Alibec și au plecat!”

articol scris de Digi Sport
06.08.2022, 16:33
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Chiar dacă spunea că nu va mai investi la FCSB, Gigi Becali (64 de ani) s-a răzgândit și a făcut un transfer neașteptat. Patronul de la FCSB i-a plătit clauza de reziliere lui David Miculescu, de 1.7 milioane de euro, o sumă uriașă pentru fotbalul românesc.

FCSB a realizat nu mai puțin de cinci transferuri în ultimele zile: David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca.

David Miculescu, avertizat în legătură cu viitorul său la FCSB: ”Au fost aici Budescu și Alibec și au plecat!”

Miculescu a debutat deja la FCSB în meciul contra celor de la Dunajska Streda din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Patronul de la FCSB este impresionat de fotbalistul de 21 de ani și crede că în câțiva ani poate obține o sumă uriașă de pe urma lui.

Totuși, Marian Aliuță este de părere că fotbalistul ar putea întâmpina ceva probleme la gruparea roș-albastră. Concret, fostul fotbalist susține că dacă Miculescu va avea evoluții slabe câteva meciuri, patronul Gigi Becali și-ar putea pierde răbdarea și l-ar putea da afară.

Aliuță a dat și exemplele a doi fotbaliști cu personalitate care au trecut pe la FCSB și au fost înlăturați de Gigi Becali, Constantin Budescu și Denis Alibec.

Este un jucător interesant, tânăr. Depinde doar de el, pentru că știi ce se întâmplă? La FCSB sau la echipele mari se schimbă puțin datele. Nu mai ești tu în centrul atenției, trebuie să muncești și, mai ales presiunea care este la FCSB… vii pe 1 milion și jumătate, două milioane, nu joci nimic două, trei meciuri și te trezești că peste un an ai zburat.

Să știi că există teama asta la FCSB, vii și nu știi dacă ți se vă da credit. Dar eu cred că lui i se va da credit, este un jucător tânăr, pe care s-au dat foarte mulți bani și va avea credit cel puțin doi ani. Și cu Radaslavescu este aceeași poveste, rămâne de văzut cum se va integra, depinde numai de el.

Trebuie să te integrezi foarte repede. La FCSB nu prea ai timp la doi ani, trei ani. Au fost atâția jucători, sunt sute care au trecut și au plecat. Și au fost și jucători cu personalitate. Ne gândim la Alibec, la Budescu, care putea juca zece ani aici, pentru că aveau calități”, a declarat Marian Aliuță, potrivit playsport.ro.

Gigi Becali l-a uitat pe Octavian Popescu și are o nouă ”perlă”: ”O să fie mare fotbalist!”

Gigi Becali s-a declarat impresionat de evoluția lui David Miculescu din meciul cu Dunajska Streda. David Miculescu a creat o ocazie importantă de gol pentru roș-albaștri încă din minutul 3, când a expediat o centrare pentru Coman care a întors pentru Rusu.

Gigi Becali este convins că David Miculescu este o adiție importantă pentru echipă și poate încasa o sumă mult mai mare pentru fotbalistul transferat de la UTA decât ar încasa pentru Octavian Popescu, preferatul său de până acum.

Vă spun eu un transfer mai bun decât Octavian Popescu. Băiatul ăsta David Miculescu o să fie mare fotbalist Nu ați văzut cum a jucat cu Dunajska Streda, cu câtă dezinvoltură, cu spatele la poartă, cu cât curaj a jucat. L-am văzut cum a dat la poartă. E tot timpul cu ochii la poartă”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club.

Etichete: transfer , gigi becali , alibec , budescu , fcsb , david miculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Varga a anunțat prima mutare pentru Europa: ”Ne-am înțeles! I-am făcut pofta lui Dan Petrescu”

Exclusiv Gigi Becali insistă pentru Alexandru Chipciu! Al doilea fotbalist pe care-l vrea neapărat la FCSB

Foto Avion special pentru trofeul acordat lui PAOK. Ce s-a întâmplat în Grecia, după ce s-a decis titlul

Sancțiuni peste sancțiuni. Ce amenzi s-au dat în urma meciului Rapid - FCSB

Citeşte şi

Oficial FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu

4 jucători OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul, după derby-ul pierdut cu Rapid

PEROZBella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”