Nicolo Napoli a plecat de la U Craiova 1948 în iunie 2022 / Foto: Sport Pictures

De ce a plecat Nicolo Napoli de la U Craiova 1948?! Italianul nu a acceptat o condiție a lui Adrian Mititelu

articol scris de Digi Sport
08.06.2022, 19:21
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

U Craiova 1948 a anunțat în cursul zilei de marți faptul că Nicolo Napoli nu va mai ocupa funcția de antrenor al echipei.

Marcel Pușcaș a explicat că motivul pentru care Nicolo Napoli s-a despărțit pentru a opta oară de U Craiova 1948 a fost faptul că antrenorul italian nu a acceptat o condiție impusă de Adrian Mititelu.

De ce a plecat Nicolo Napoli de la U Craiova 1948?! Italianul nu a acceptat o condiție a lui Adrian Mititelu

Se pare că Mititelu a vrut să includă în contract o clauză potrivit căreia antrenorul putea fi demis de la echipă dacă până în etapa a zecea, U Craiova 1948 nu s-ar fi aflat în primele opt echipe din clasament. Clauza ar fi fost introdusă tuturor antrenorilor care au trecut sezonul trecut pe la echipa din Bănie, iar motivul ar fi faptul că oltenii vor să intre în play-off în sezonul următor.

Au fost negocieri și o variantă de contract înainte de a se pleca în vacanța de două săptămâni și părțile au avut timp să analizeze toate condițiile. Timp de o lună au fost o serie de negocieri între patron și Nicolo Napoli, iar acesta nu a acceptat o clauză contractuală pe care patronul a pus-o tuturor antrenorilor care au fost în sezonul trecut, le-a pus clauze și lui Stoican, și lui Mutu, și lui Trică.

Mai exact, contractul se desfășura pe un an de zile, iar până în etapa a 10-a echipa trebuia să se regăsească în primele 8 din clasament, iar până la sfârșitul campionatului să fie pe locul 6, obiectivul nostru declarat fiind accederea în play-off.

Se pare că domnul Napoli nu a acceptat aceste condiții, iar condițiile salariale, nu s-a pus niciodată problema de bani sau de clauze financiare. Pur și simplu aceste lucruri au fost refuzate, iar ambele părți au decis să încheie colaborarea”, a declarat Marcel Pușcaș la Sport Total FM.

Pușcaș a explicat și felul în care oltenii vor să atace accederea în play-off. Președintele oltenilor a transmis că lotul echipei nu va suferi mari schimbări față de sezonul trecut, dar mai sunt așteptați trei sau patru jucători.

Considerăm că obiectivul locului 6 îl putem îndeplini deoarece în turul trecut am avut un parcurs în campionat mai mult decât plăcut. Lotul este în mare același, dar cel mai probabil vor mai veni trei-patru jucători”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Adrian Mititelu l-ar fi contactat pe Marius Croitoru după ce oltenii s-au despărțit de Nicolo Napoli

Marius Croitoru a anunțat în direct la emisiunea Liga Digi Sport că nu va mai continua la FC Botoșani din această vară. Antrenorul nu s-a înțeles cu Valeriu Iftime în privința prelungirii contractului, astfel că moldovenii vor avea un alt antrenor pe bancă la începutul sezonului următor.

La câteva ore distanță de când s-a aflat despre schimbările de la FC Botoșani, U Craiova 1948 a anunțat pe rețelele sociale că Nicolo Napoli, antrenorul italian revenit pentru a opta oară în Bănie, nu va mai continua pe bancă în următorul sezon.

Potrivit Fanatik, anunțul oltenilor venit la doar câteva ore după ce Marius Croitoru a anunțat că pleacă de la FC Botoșani nu ar fi doar o coincidență. Se pare că patronul oltenilor, Adrian Mititelu l-a contactat pe tehnician pentru a veni la U Craiova 1948 în locul lui Nicolo Napoli.

Etichete: adrian mititelu , nicolo napoli , marcel puscas , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

E gata! După cinci zile de incertitudini, Adrian Mititelu a făcut anunțul final legat de viitorul lui FCU Craiova

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian