Arbitrul Cătălin Popa consultă VAR, la meciul Farul - FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv De ce se tem oltenii și ce se poate întâmpla la Rapid - U Craiova 1948: "Nu va fi niciun restart pozitiv"

articol scris de Digi Sport
09.02.2023, 21:18
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Rapid și U Craiova 1948 se înfruntă vineri, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1, în direct la Digi Sport 1. Însă oltenii au două mari probleme. După ce a explicat pe Facebook faptul că delegarea lui Cătălin Popa este inoportună, directorul general Marcel Pușcaș își face griji și după precedentul creat la meciul cu Sepsi, din etapa a 23-a.

Marcel Pușcaș: "Nu va fi niciun restart pozitiv, vor continua scandările"

"Când se întâlnesc cele două echipe, s-au scandat și în Liga 2 și în Liga 1. Sunt împotriva acestor scandări, dar până la urmă, este și farmecul acestui fotbal, poate au probleme acasă, se manifestă într-un anume fel.

Să ne uităm la un Atalanta - Milan, Olimpiakos - Panathinaikos, Partizan - Steaua Roșie Belgrad, Ferencvaros - Honved, la turci, în Polonia, peste tot sunt scandări și lucruri mult mai grave decât scandări, chiar băiate fizică, incendierea unui stadion, cum s-a întâmplat și în Ghencea. Și nu s-a oprit meciul.

Să știți că cei de la Sepsi, care s-au simțit lezați, au dormit foarte liniștiți noaptea. Nu va fi niciun restart pozitiv, vor continua scandările.

La meciul Ungaria - Anglia, maghiarii au aruncat banane în Rashford. La meciul cu Germania, la fel, dar nu s-a oprit meciul. E foarte grav să arunci cu banane. Ce înseamnă asta?", a spus Marcel Pușcaș, la Fotbal Club.

În plus, oficialul Craiovei a anunțat că suporterii olteni "și-au anunțat prezența și vor veni, sută la sută".

Meciul Sepsi - U Craiova 1948, întrerupt după 26 de minute

Duelul dintre Sepsi și U Craiova 1948, din etapa a 23-a, a reprezentat o premieră în fotbalul românesc, după ce arbitrul Andrei Chivulete a suspendat partida din cauza scandărilor xenofobe.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să amâne cu o săptămână decizia finală, astfel că situația rămâne una incertă până atunci.

În minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă meciul din cauza scandărilor xenofobe. Centralul a trimis jucătorii la cabine pentru 10 minute, urmând ca partida să fie reluată doar dacă spectatorii vor înceta cu acele scandări.

După pauza de 10 minute minute, jocul a fost reluat, însă fanii au continuat cu scandările reprobabile. La doar câteva zeci de secunde de la reluare, Andrei Chivulete a decis suspendarea definitivă a jocului.

Marcel Pușcaș: "Cătălin Popa e întotdeauna desemnat. Am aflat și despre diverse protocoale, a mai adus la FRF prăjituri"

În plus, o mare problemă pe care au subliniat-o cei de la Craiova este tocmai arbitrul Cătălin Popa. Acesta este delegat la meciul cu Rapid, de vineri.

"Cătălin Popa este întotdeauna desemnat. Eu nu am nimic cu el, dar el este partener de afaceri cu FC Argeș, e și președinte de AJF, este președintele unei asociații din Argeș, este și arbitru, plus că am aflat și despre diverse protocoale, că a mai adus la FRF chestii, prăjituri. Deci ar fi bine să nu aibă aceste calități.

Ce înseamnă arbitru șef de AJF? Păi în acel AJF există niște cluburi, iar două sunt în Liga 1, Mioveni și Argeș, care sunt adversarele noastre. Poate picăm din cauza unuia sau altuia, sau poate nu ne realizăm un obiectiv.

Nu spun că face asta, sau că a făcut-o, dar de ce să planeze această suspiciune asupra sa? FRF ar trebui să clarifice, să nu decizi în fotbalul din județul tău. E foarte rău dacă mai sunt și alți arbitri în situația asta. (...)

De ce să îmi atrag eu bănuieli, ca Federație? Plus că a fost și la meciul de la Sepsi, a fost la VAR", a spus Marcel Pușcaș, la Fotbal Club.

Etichete: marcel puscas , catalin popa , arbitru rapid u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

Kylian Mbappe, misterios: ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său

Pleacă de la FCSB, după opt ani, și semnează cu altă echipă de play-off: ”Ne-am înțeles”

Acord între CFR Cluj și atacantul de 850.000€

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta! citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”