Mirel Rădoi a condus primul antrenament la Craiova / Foto: Facebook@UCVOficial

Video Exclusiv De ce Universitatea Craiova era ”singura variantă pentru Rădoi"

articol scris de Digi Sport
10.08.2022, 22:32
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Numirea lui Mirel Rădoi ca antrenor la Universitatea Craiova "era singura variantă pentru el". O spune fostul său coleg de la Steaua, Florin Lovin.

Prezent în studioul Digi Sport Special, fostul mijlocaș crede că mutarea reprezintă un risc pentru Rădoi. În același timp, el nu-l mai vede vreodată pe Rădoi lucrând cu Gigi Becali.

De ce Universitatea Craiova "era singura variantă pentru Rădoi": "Ori iese foarte bine, ori iese foarte prost"

"Craiova, în momentul de față, era singurul club unde putea merge Mirel Rădoi în România. E clar că ușa este închisă și ferecată cu multe lacăte pentru el la FCSB.

Și Gigi Becali cred că știe că niciodată nu va mai putea lucra cu Mirel. Da, s-au convins. Mirel, din câte îl știu eu și la cum îl cunosc eu pe el, niciodată nu va putea accepta ca un patron să se bage peste el în alcătuirea echipei, să se bage în tot ceea ce înseamnă deciziile echipei.

Se știe că Mirel stă foarte bine din punct de vedere financiar, deci nu s-a dus pentru asta, s-a dus acolo probabil să-și demonstreze, în primul rând, lui însuși că poate să facă treabă și în această meserie.

Cred eu că este un risc pe care și l-a asumat și, ori iese foarte bine, ori iese foarte prost. Cale de mijloc, cel puțin la Craiova, nu există. Nici la echipa lui Mititelu, nici la cea a lui Rotaru", a spus Florin Lovin, la Digi Sport Special.

Mirel Rădoi (41 de ani) a semnat un contract valabil doi ani cu Universitatea Craiova și va debuta pe banca echipei joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, în meciul retur cu Zorya Lugansk din turul trei preliminar al Conference League, care pornește de la 1-0 pentru ucraineni.

Florin Lovin: "Nu sunt sceptic, ci surprins că a acceptat acum. Nu putea să meargă la o echipă mică"

Mirel Rădoi a ajuns la Universitatea Craiova în locul lui Laszlo Balint, care a fost schimbat din fundție după numai 7 meciuri oficiale. Astfel, lipsa rezultatelor poate fi un amănunt decisiv, susține Lovin, care a făcut aluzie și la patronul de la FCSB, Gigi Becali.

"Dacă vorbim de echipele românești în momentul de față, ca să existe cât de cât o stabilitate, trebuie calificare. În momentul în care nu mai vin banii din Europa, cred eu că toată lumea se gândește, ușor-ușor, să tragă cortina, chiar dacă unii se răzgândesc de la o zi la alta (n.r.: aluzie la patronul de la FCSB, Gigi Becali).

Dar este foarte greu să supraviețuiești, mai ales că, uitați-vă la CFR, au salarii exorbitante, 15.000 - 20.000 de euro, iar jucătorii sunt la echipa a doua", a explicat Lovin.

Însă Mirel Rădoi a mai fost în discuții cu Universitatea Craiova în vară, iar Florin Lovin nu înțelege de ce fostul său coleg nu a semnat atunci.

"Nu sunt sceptic, ci surprins că a acceptat acum, dar probabil s-a gândit. Ca antrenor, el este un tip foarte dificil. În România, cel puțin, dacă ai principii și dacă vrei să aibă răbdare patronatul cu tine, e foarte dificil și atunci e foarte dificil să-ți găsești de muncă.

Iar când ai antrenat echipa națională, nu poți să te duci poate la Voluntari sau Târgoviște, sau o echipă mică. La echipele mari, vorbim de Rapid, dar nu e loc acolo și nu cred că se va duce vreodată, deci singura la îndemână era Craiova.

Eu sunt surprins că nu s-a înțeles în vară, pentru că interesul a fost de atunci și aș vrea să-l întreb ce a făcut diferența. Ar fi interesant ce a făcut diferența la discuții față de cele din vară", a precizat Lovin.

Etichete: mirel radoi , florin lovin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”