Decizia celor de la CFR Cluj, după ce Gigi Becali a tăiat la FCSB cu cel puțin 50% contractele jucătorilor

26.03.2020, 18:05
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Conducerea celor de la CFR Cluj nu a trecut la măsuri pecuniare similare celor pe care Gigi Becali le-a luat la FCSB.

Mai mult, diriguitorii campioanei iau în calcul achitarea integral a contractelor tuturor fotbaliștilor, dar și celor din staff până la finalul lunii mai, indiferent dacă starea de necesitate se va prelungi sau nu.

Jucătorii nu au fost deloc contactați de către șefii grupării, susține Gazeta.

Din câte se pare, la baza deciziei celor de la CFR stă faptul că jucătorii au fost cei care au produs mulți bani în acest sezon de Europa League, încheiat cu dubla cu FC Sevilla, 1-1 la Cluj și 0-0 în Andaluzia. Suma este una care se apropie de 20 de milioane de euro, una uriașă pentru clujeni.

În plus, CFR Cluj mai are de primit aproximativ trei milioane de euro de la UEFA, bani care vor ajunge, în mare măsură tot la jucători, drept prime restante pentru meciurile cu Astana, Maccabi și Celtic din preliminariile Champions League. 
Jucătorii mai au de âncasat și primele pentru toate cele 16 succese din campionatul intern, 15 în sezonul regulat și una din play-off. 

  1. 1.000 de euro trebuie să primească fiecare jucător pentru un succes din Liga 1.

Becali, mesaj pentru Man! Jucătorul nu a semnat încă înjumătățirea salariului: ”Acum se vede cine e caracter”

Gigi Becali a luat o decizie drastică în acestă pauză forțată de pandemia de COVID-19. Fotbalul este oprit, iar finanțatorul FCSB a decis să reducă salariile jucătorilor săi. Nu toți au acceptat încă reducerea contractelor.

Unul dintre cei care nu au semnat, încă, este Dennis Man. Finanțatorul FCSB are uun mesaj pentru ”perla” sa și speră ca acesta ”să dea dovadă de caracter”.

Man încă nu a acceptat, dar probabil o să accepte, zic eu. Acum se vede cine e caracter. Aici nu mai e vorba de valoare, cine e valoros. E vorba de caracter.

Păi, lui Man, i-am dat bani să-și ia casă, avea salariu 3.000, i-am făcut eu 15.000, că așa am vrut.

Trebuie să înțeleagă. Acum se vede dacă e caracter. Dacă au acceptat Tănase și Coman, ar trebui să accepte și el”, a declarat Becali la Digi Sport.

Salarii reduse la jumătate la FCSB

Becali a decis, în urma crizei provocate de COVID-19, ca salariile de la FCSB să fie reduse la jumătate pentru următoarele 6 luni. Omul de afaceri a dezvăluit cine sunt numele care au acceptat deja să semneze și îi amenință pe cei care încă nu au făcut-o.

Finanțatorul a enumerat și 4 jucători, din actualul lot al lui Bogdan Vintilă, care vor intra în șomaj tehnic. Este vorba despre Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan și Adi Popa.

Da, le-am redus salariile la jumătate. Pentru următoarele șase luni, inițial am vrut pe 10 luni, dar am discutat cu ei, bine, nu cu toți, și a rămas la 6 luni. Nu au acceptat toți. Sunt vreo 5 sau 6 care au acceptat până acum: Tănase, Coman, Vînă, Popescu, Crețu... . Acum, să se mai gândească. Aș putea să-i bag și în șomaj tehnic, dar nu o să fac asta cu toți. O să bag doar 4.

Cine nu acceptă la jumătate, o să le reduc mai mult din salariu, dacă nu sunt caractere o să le tai 60% din salariu. Eu fac totul conform legii. Și ei sunt cetățeni și conform legii am voie să fac asta. O să le reduc mai mult, celor care nu vor la jumătate”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

Etichete: gigi becali , jucatori cfr cluj , contracte cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină