Sorin Șerban, în meciul FCSB - U Cluj / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Decizie radicală! Becali ”l-a tras pe linie moartă” pe jucătorul pe care-l vedea ”mare fotbalist”: ”Nu o să mai fie pe teren”

articol scris de Digi Sport
18.07.2022, 00:49
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

FCSB a debutat cu stângul în Superliga. Gruparea roș-albastră a obținut doar o remiză în compania nou-promovatei U Cluj, 1-1, în prima etapă a noului sezon.

Elevii lui Toni Petrea au avut o prestație sub așteptări per ansamblu, iar unul dintre jucătorii care au dezamăgit a fost fundașul stânga Sorin Șerban (22 de ani). Tânărul fotbalist de bandă putea fi eliminat în minutul 3, după o intervenție dură asupra unui adversar, însă a văzut doar cartonașul galben, și a fost depășit ușor la golul ”Șepcilor Roșii”.

Gigi Becali ”l-a tras pe linie moartă” pe jucătorul despre care spunea în urmă cu câteva luni că ”va ajunge mare fotbalist”: ”Nu o să mai fie pe teren!”

Toni Petrea, nemulțumit de prestația sa, l-a schimbat la pauză pe Șerban cu Ovidiu Popescu, dar adevărata ”pedeapsă” pentru fundaș a venit după fluierul final. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, care în urmă cu doar câteva luni anunța că Sorin Șerban ”va ajunge mare fotbalist”, a transmis că, în urma evoluției din meciul cu U Cluj, acesta nu va mai primi nicio șansă la vicecampioana României.

Vina cea mai mare este a mea, că am crezut în Șerban, care, săracul, nici nu are nimic cu fotbalul. Nu o să mai aibă ocazia! Nu o să mai fie pe teren”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

  • 200 de mii de euro este cota de piață a lui Sorin Șerban, potrivit Transfermarkt.
  • 13 apariții a bifat Șerban la FCSB.

VIDEO Gigi Becali, despre Sorin Șerban

În februarie, Gigi Becali era ”îndrăgostit” de Sorin Șerban: ”Va ajunge mare fotbalist! Îmi place foarte mult de el”

Am zis că vreau să fie Șerban pe bancă pentru că are 21 sau 22 de ani. Și acum am vorbit cu MM. Din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. E posibil să mă înșel. Îl văd titular în locul lui Radunovic, dar pentru că ei nu vor niciunul, nu forțez nici eu.

Fac un compromis, sunt ei acolo, muncesc împreună, nu pot să impun totul. Dar la un moment dat trebuie să impun pentru că ăsta are 21 de ani și cred că va ajunge mare fotbalist! De ce? N-are emoții deloc, driblează, pasează, iese din apărare cu mingea la picior... Îmi place foarte mult de el!”, a transmis Gigi Becali, la Digi Sport Special, în urmă cu cinci luni.

Transferat în 2019 de la Minaur Baia Mare, Șerban a fost împrumutat pentru un sezon la Poli Iași, apoi a făcut parte din lotul echipei a doua a FCSB-ului.

Etichete: gigi becali , sorin șerban , fcsb u cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”