George Țucudean va renunta la fotbal, temporar / Foto: Sport Pictures

News Alert Decizie radicală luată de George Țucudean. Anunțul OFICIAL făcut de CFR Cluj

02.09.2019, 12:52
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a anunțat că golgheterul din sezonul trecut al Ligii 1, George Țucudean, s-a retras temporar din fotbal. Decizia vine în contextul în care Țucudean i-a cerut și selecționerului Cosmin Contra să nu îl convoace pentru dubla cu Spania și Malta. 

Golgheterul CFR-ului a luat această decizie ca urmare a celor două intervenţii pe inimă la care a fost supus în ultimele luni.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, „Țucu”! Te așteptăm din nou în Gruia!", se arată în comunicatul remis de CFR Cluj.

Cosmin Contra: "George a cerut să nu vină la națională!"

"George a cerut să nu vină la naţională. Îi respect intimitatea, dacă vrea el să vă explice, atunci să vă explice. Eu nu pot spune mai multe”, a precizat Cosmin Contra la reunirea naţionalei pentru pregătirea meciurilor din campania de calificare la EURO.

Două operaţii pe inimă pentru Ţucudean, în doar câteva luni

După o nouă operaţie suferită, Ţucu nu vrea să rişte nimic şi consideră că e mult mai important să se recupereze "ca la carte". În consecinţă, i-a anunţat pe oficialii de la Cluj că va lua o pauză până în iarnă. Atunci, va repeta analizele şi, dacă medicii vor spune că e vindecat complet şi nu există riscuri dacă va continua ca fotbalist, va revenit pe teren, anunţă Gazeta.

"A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă", au spus surse apropiate jucătorului pentru sursa citată.

George Ţucudean a ratat primele meciuri oficiale la CFR Cluj în acest sezon. Golgheterul sezonului trecut din Liga 1 a suferit a doua intervenţie chirurgicală minoră la inimă, tot la Viena, unde a avut loc şi cea din urmă cu mai bine de 4 luni. S-a spus că atacantul e recuperat complet, însă acesta a recunoscut că îi este frică de fiecare dată când e pe teren.

Ţucudean nu avea nevoie de un stres suplimentar şi, în aceste condiţii, a luat cea mai înţeleptă decizie în privinţa sănătăţii. Se va recupera complet, departe de fotbal, abia apoi va lua o decizie finală privind eventuala continuare a carierei.

Etichete: cfr cluj , cosmin contra , george tucudean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”