Deian Sorescu / Foto: Sport Pictures

Deian Sorescu a cerut să plece, Dinamo l-a ”blocat”! De ce a fost refuzată oferta de la FCSB, deși a fost cea mai mare

articol scris de Digi Sport
27.09.2021, 13:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Deian Sorescu a fost cel mai ofertat jucător al lui Dinamo în ultima perioadă de mercato, însă, în cele din urmă, a rămas în ”Ștefan cel Mare”.

FCSB și Legia Varșovia sunt două dintre echipele care au trimis oferte oficiale pentru Deian Sorescu, pe care Dinamo le-a refuzat, pretențiile financiare ale conducerii fiind mai mari decât sumele propuse.

FCSB a făcut cea mai mare ofertă pentru Deian Sorescu

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a dezvăluit că oferta de la FCSB a fost cea mai mare din punct de vedere financiar și, deși inclusiv jucătorul și-a exprimat dorința de a pleca, a ales s-o refuze.

Deian era un jucător plătit aproape la zi în momentul în care am ajuns la Dinamo. DDB-ul a făcut aceste eforturi majore, tocmai având în vedere valoarea lui Deian și ca Dinamo să-l poată vinde la adevărata sa valoare pentru a nu pierde bani.

Este adevărat că au fost niște oferte, este adevărat că Deian ar fi vrut să plece și ne-a solicitat acest lucru. I-am promis că nu o să își bată joc nimeni de el, atât timp cât nimeni n-o să își bată joc de Dinamo. Câtă vreme cineva ne oferă o sump la valoarea lui, va fi vândut. Au fost niște oferte, nu au fost foarte mari. Cea mai serioasă ofertă a venit de la FCSB, cu care nu am reușit să ne înțelegem la o valoare de vânzare.

Vă spun că aveam o ofertă mai bună decât cea de la Legia și care era legată de tot felul de bonusuri și calificări, niște chestii subiective pe care nu știam dacă le putem atinge. Nu a fost în niciun caz la nivelul celei de la FCSB. Oferta de la Legia Varșovia nu putea fi băgată în seamă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

De ce nu a putut accepta Dinamo oferta de la FCSB pentru Deian Sorescu

Administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat și procedura prin se vând jucătorii unui club aflat în insolvență și a transmis că, pentru a evita posibile controverse legate de suma pe care ar fi plecat Deian Sorescu și un eventual comision pe care l-ar fi încasat societatea pe care o reprezintă, prețul stabilit fotbalistului a fost echivalent cu cota de piață de pe Transfermarkt, 1.4 milioane de euro.

La vremea în care am primit ofertele respective, nu aveam tabel de creditori. Întâmplător, judecătorul sindic a stabilit termenul pentru adunarea tabelului preliminar în data de 6 septembrie, când a expirat și termenul de transferuri. Care este procedura când vrei să vinzi ceva de la o societate aflată în insolvență, cu excepția bunurilor perisabile, pe care le poți vinde imediat?

Întâi, trebuie să ai un tabel de creditori, ca să știi cine votează. Apoi, trebuie să ai o evaluare, ca oamenii care votează să știe care este valoarea corectă la care trebuie să vândă. Pentru Deian Sorescu nu aveam nimic de o asemenea natură.

Totuși, am fi zis că ne-am fi asumat, dacă am fi avut o ofertă minimă la valoarea jucătorului pe Transfermarkt, să îl dăm. Chiar și neoficial, am fi avut un document în spatele transferului. Valoarea oferită de FCSB a fost mult mai mică decât cea de pe Transfermarkt”, a explicat Răzvan Zăvăleanu.

 

Etichete: deian sorescu , razvan zavaleanu , deian sorescu fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii continuă lupta pentru locul 2

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Citeşte şi

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu Oțelul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”