Mircea Rednic și Deian Sorescu / Foto: Sport Pictures

Deian Sorescu a sărit la bătaie. Ce s-a întâmplat în vestiar și de ce l-a exclus Mircea Rednic din lot

articol scris de Digi Sport
02.11.2021, 13:59
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Deian Sorescu (24 de ani) este ca și plecat de la Dinamo, din cauza conflictului cu Mircea Rednic.

De ce l-a exclus din lot Mircea Rednic pe Deian Sorescu 

Mijlocașul, care a fost cel mai bun jucător al echipei în startul sezonului, când a reușit să înscrie 5 goluri, a avut evoluții slabe sub comanda noului antrenor. Deian Sorescu a pierdut și banderola de căpitan și, după incidentul de la Mediaș, a fost trecut "pe linie moartă".

Fotbalistul a fost exclus din lot sau "lăsat să se odihnească pentru o săptămână", așa cum a anunțat Iuliu Mureșan, dar soarta sa la Dinamo este pecetluită. De unde a plecat totul? Nemulțumit de evoluția lui Deian Sorescu, Mircea Rednic l-a înlocuit la pauza meciului pierdut în deplasare cu Gaz Metan Mediaș (2-1).

Din informațiile Digi Sport, la vestiare, fotbalistul i-a răspuns pe un ton ridicat lui Mircea Rednic, după ce a primit mai multe reproșuri, și chiar a sărit la bătaie, fiind oprit de coechipieri. Acela a fost momentul în care relația dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic s-a rupt iremediabil.

Antrenorul l-a așteptat apoi la cotitură pe jucător, pentru a avea motiv să-l excludă din lot. Momentul a venit rapid: în următorul meci, cu Sepsi, pierdut de "câini" cu 1-4, Sorescu a fost titular, dar evoluția sa a fost extrem de ștearsă, iar Mircea Rednic l-a criticat la final și chiar i-a dat un ultimatum.

Sorescu nu va face parte din lot pentru următorul meci, cu CFR Cluj, și șansele ca Mircea Rednic să revină la sentimente mai bune față de el sunt infime. În aceste condiții, mijlocașul va trebui să-și găsească echipă și, cel mai probabil, el va pleca în iarnă din Ștefan cel Mare.

Deian Sorescu, OUT de la antrenamentele lui Dinamo : "A comentat!". Doi jucători, trimiși la echipa secundă

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a lăsat de înțeles că Sorescu a avut un conflict verbal cu Rednic, iar antrenorul a decis să-l lase pe jucător "să se odihnească pentru o săptămână". La ultimul meci, cel cu Sepsi (1-4), Deian Sorescu a fost titular, în timp ce la partida cu Gaz Metan (0-2), din urmă cu două etape, a fost înlocuit la pauză.

În plus, Constantin Nica și Mihai Neicuțescu au fost trimiși de Mircea Rednic la echipa a doua. Atât Sorescu, cât și cei doi, au șanse minime să joace în meciul cu meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare.

"Deian e un jucător cu personalitate și își spune părerea. A comentat, a zis ceva la ce i-a reproșat antrenorul, dar n-a fost nimic altceva. După aceea, și-a tot cerut scuze. Nu agresiv, dar a comentat. El a avut o perioadă foarte bună, cu cele cinci goluri. Poate și din cauza faptului că n-a fost transferat când a avut o ofertă, după aceea n-a mai fost așa implicat. Am vrut să-l lăsăm să plece, dar am avut o discuție de multe zile cu firma de insolvență și ei au spus că nu-l putem da pe suma aceea. Ei au luat ca punct de referință suma de pe Transfermarkt, care era de 1,4 milioane de euro. Trebuia aprobată o vânzare sub suma de referință. În insolvență e mai complicată puțin.

O săptămână a fost lăsat să se odihnească, dar n-a fost trimis la echipa a doua. Va reveni. Lucrurile sunt în dinamică, depinde foarte mult ce discuții va avea cu Mircea Rednic în continuare. Nica a fost trimis la echipa a doua. Și Neicuțescu, care are niște kilograme în plus. Se și vede, deși a slăbit. Filip are o leziune musculară la gambă de la ultimul meci în care a jucat", a declarat Iuliu Mureșan, la Fotbal Club.

Etichete: mircea rednic , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

Veste bună pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorul s-a operat și a început recuperarea

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

Citeşte şi

”Am decis să pun stop!”. ”Tricolorul” a vorbit despre accidentarea suferită înainte de EURO

”Mitraliat” de Mircea Rednic la conferință, conducătorul lui Dinamo a venit cu replica

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”