Deian Sorescu / Foto: Sport Pictures

Deian Sorescu nu mai este căpitanul lui Dinamo! Cine va purta banderola + ce i-a reproșat Mircea Rednic mijlocașului

articol scris de Digi Sport
22.10.2021, 13:49
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mircea Rednic și Deian Sorescu au avut un schimb mai aprins de replici după meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut 1-2, în care mijlocașul a fost înlocuit la pauză.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid, programată sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Mircea Rednic a declarat că a fost deranjat de faptul că, în momentul ședinței, Deian Sorescu a adus în discuție problemele personale cu care se confruntă.

Mircea Rednic, despre Deian Sorescu și schimbarea căpitanului de la Dinamo

Ce m-a deranjat la el e că la tactic și în momentul în care i-am reproșat că n-a venit înapoi, mi-a vorbit de problemele personale. Dacă te plângi de problemele personale, mai bine nu intri.

A fost prima săptămână de întrerupere în care au fost, pe hârtie, grele. Au fost zile în care i-am simțit obosiți și antrenamentele de după amiază le-am anulat atunci”, a declarat Mircea Rednic.

În cadrul aceleiași conferințe, Mircea Rednic a dezvăluit că a luat decizia de a-l schimba pe Deian Sorescu din postura de căpitan al echipei. La partida cu Rapid, banderola va fi purtată de Gabriel Torje.

Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el reușit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el.

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greșeala pe care a făcut-o la adresa mea și a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăiește datorită suporterilor.

Trebuie să fii respectuos. El cred că și-a rezolvat toate probleme și are tot interesul să se fi întâmplat asta. A pierdut echipa națională, se vorbește mai puțin despre el. Trebuie să înțeleagă că nu mai țin cont de nimeni și de nimic, mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a transmis Mircea Rednic.

Mircea Rednic, despre atmosfera de la Dinamo

În ciuda momentelor mai tensionate care au avut loc în ultima perioadă, Mircea Rednic a declarat că atmosfera de la Dinamo este bună, datorită jucătorilor.

Atmosfera e bună datorită lor, nu pot să fac atmosferă singur. Sunt toate condițiile ca ei să se pregătească bine și să joace”, a transmis Mircea Rednic.

Etichete: gabriel torje , capitan dinamo , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Vinicius a deschis scorul pe Allianz Arena!

Video Ce gol ar fi fost! Harry Kane nu a stat pe gânduri și a încercat să-l surprindă pe Lunin

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Gaziantep a condus-o cu 2-0 pe Trabzonspor, după golurile lui Sorescu și Drăguș, și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Cei 4 români de la Gaziantep, eșec usturător în Turcia! Denis Drăguș a reușit, însă, o performanță rară

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”