Deian Sorescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Deian Sorescu, OUT de la antrenamentele lui Dinamo : "A comentat!". Doi jucători, trimiși la echipa secundă

articol scris de Digi Sport
01.11.2021, 20:04
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Deian Sorescu (24 de ani), cel care purta până de curând banderola de căpitan la Dinamo, nu are o relație bună cu antrenorul Mircea Rednic, iar fundașul dreapta nu se va mai antrena cu echipa în următoarele zile.

Deian Sorescu, OUT de la antrenamentele lui Dinamo : "A comentat!". Doi jucători, trimiși la echipa secundă

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a lăsat de înțeles că Sorescu a avut un conflict verbal cu Rednic, iar antrenorul a decis să-l lase pe jucător "să se odihnească pentru o săptămână". La ultimul meci, cel cu Sepsi (1-4), Deian Sorescu a fost titular, în timp ce la partida cu Gaz Metan (0-2), din urmă cu două etape, a fost înlocuit la pauză.

În plus, Constantin Nica și Mihai Neicuțescu au fost trimiși de Mircea Rednic la echipa a doua. Atât Sorescu, cât și cei doi, au șanse minime să joace în meciul cu meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare.

"Deian e un jucător cu personalitate și își spune părerea. A comentat, a zis ceva la ce i-a reproșat antrenorul, dar n-a fost nimic altceva. După aceea, și-a tot cerut scuze. Nu agresiv, dar a comentat. El a avut o perioadă foarte bună, cu cele cinci goluri. Poate și din cauza faptului că n-a fost transferat când a avut o ofertă, după aceea n-a mai fost așa implicat. Am vrut să-l lăsăm să plece, dar am avut o discuție de multe zile cu firma de insolvență și ei au spus că nu-l putem da pe suma aceea. Ei au luat ca punct de referință suma de pe Transfermarkt, care era de 1,4 milioane de euro. Trebuia aprobată o vânzare sub suma de referință. În insolvență e mai complicată puțin.

O săptămână a fost lăsat să se odihnească, dar n-a fost trimis la echipa a doua. Va reveni. Lucrurile sunt în dinamică, depinde foarte mult ce discuții va avea cu Mircea Rednic în continuare.

Nica a fost trimis la echipa a doua. Și Neicuțescu, care are niște kilograme în plus. Se și vede, deși a slăbit. Filip are o leziune musculară la gambă de la ultimul meci în care a jucat", a declarat Iuliu Mureșan, la Fotbal Club.

Mircea Rednic, ultimatum pentru Deian Sorescu: "Dinamo nu stă în el! O să mai vină jucători"

Sorescu nu se mai ridică la același nivel ca în debutul sezonului, iar Mircea Rednic a spus după ultimul meci că fostul căpitan trebuie să se gândească ce vrea să facă pe viitor:

"Am luat două goluri cu mare ușurință, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-0, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat și am făcut greșeli mari. Jucătorii de calitate au făcut diferența astăzi. E normal să apară erori la noi, uitați ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic.

Știam ce lot avem, știam care e situația. Eu sunt sigur că lucrurile se vor regla, am încredere. Nu sunt disperat acum, știam situația. Nu vreau să văd numai partea negativă, jocul a fost echilibrat astăzi. Am controlat jocul în anumite momente, ultima pasă nu a fost în regulă la noi. Ei au marcat primul gol cu noroc, dintr-o deviere.

Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă.

Etichete: dinamo , mircea rednic , constantin nica , mihai neicuțescu , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă