Denis Ciobotariu și Andrea Compagno, în faza penalty-ului din Sepsi - FCSB 0-1 / Foto: Sport Pictures

Video Denis Ciobotariu, furios: ”Penibil! Dacă pot să-l dărâm pe Compagno înseamnă că sunt Van Dijk”

articol scris de Digi Sport
25.10.2022, 00:01
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă decisă de un penalty.

După un penalty irosit de covăsneni în prima repriză, Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la unsprezece metri pentru FCSB, după o ținere în careu a lui Ciobotariu asupra lui Andrea Compagno.

Denis Ciobotariu, acuzații grave: ”Sunt trei echipe care trebuie să intre în play-off obligatoriu!”

La finalul meciului, Denis Ciobotariu a răbufnit la adresa arbitrajului. Fotbalistul a reclamat faptul că centralul partidei a acordat penalty mult prea ușor, fără a urmări reluarea la monitorul VAR.

Totodată, fundașul covăsnenilor a adus în discuție faza controversată de la partida dintre CFR Cluj și Sepsi, când după un fault extrem de dur al lui Malele asupra lui Andres Dumitrescu, jucătorul campioanei a primit doar cartonaș galben.

De asemenea, Ciobotariu a vorbit și despre meciul dintre CFR Cluj și U Cluj, când Yeboah a avut o intervenție criminală asupra lui Lorand Fulop, însă nu a văzut cartonașul roșu.

Din acest motiv, fotbalistul de la Sepsi crede că anumite echipe din Liga 1 sunt privilegiate de către arbitri.

E penibil, efectiv penibil. El vine, protejează, Se folosește de brațe, îmi dă cu cotul în față, eu stau pe loc, penalty. Nu înțeleg, l-am și întrebat ’Ce ai dat?’. Am crezut că a dat pentru noi. Nu s-a analizat, nu nimic. La noi a stat cinci minute să analizeze și ’Da, hai că poate a fost’. Era tricoul lui Tudorie așa.

Ce să joci, cu ei vorbeau, la noi, galben. Ce să joci? Venim, vorbim de fiecare dată. Cu CFR-ul, la fel, dacă vă uitați la Dumitrescu, are gaură așa. Nu s-a dat roșu, nimic. Cu Farul, nu erau linii, ’îmi pare rău, nu sunt linii’. Păi de ce mai avem VAR?

E urât, ne chinuim toată săptămâna, încercăm, avem ocazii, jucăm un fotbal frumos. Întradevăr, nu băgăm mingea în poartă, dar dacă nu e penalty, de ce să dai penalty? Dacă cineva spune că eu pot să îl iau pe Compagno într-o mână și să îl întorc invers, înseamnă că sunt supraom. Compagno are doi metri, înseamnă că sunt Van Dijk.

Sunt trei echipe care trebuie să intre în play-off obligatoriu. Ați văzut și ieri la CFR, ambele picioare pe gleznă, nimic. Pot să spun că am jucat prost? Nu pot, echipa nu a jucat prost. Și ei au jucat bine, dar de ce primim penalty-uri, cartonașe roșii dacă nu sunt.

Trebuie să muncim și noi mai mult, să băgăm mingea în poartă mai mult, noi fundașii trebuie să fim mai atenți, și cred că vom rezolva problemele ce țin de noi. Vom încerca să facem jocuri cât mai bune, dar trebuie mai mult, vine și de la noi, și un pic de șansă.

Îmi pare rău că vorbesc așa, am încercat mereu să fiu respectuos. Mi se pare că suntem puțin defavorizați. Se întâmplă o dată, de două ori, de trei ori. Ăsta este adevărul. Eu data trecută nu am zis nimic, dar după ce am văzut faza când i-a spart fața lui Dumitrescu, m-a bufnit râsul, am zis că nu se poate așa ceva”, a declarat Denis Ciobotariu la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - FCSB 0-1

Etichete: arbitraj , sepsi , fcsb , van dijk , denis ciobotariu , compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Cosmin Matei, surprins de victoria la scor cu Farul: ”Nu ne așteptam”. Ce a spus despre cazul său

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

Video Farul - Sepsi 1-4. Fosta campioană, eșec usturător. ”Marinarii”, salvați de umilință pe final

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”