Dennis Man se bucură după un gol

Dennis Man știe de ce are nevoie Florinel Coman pentru a ajunge la City. Ce spune de cotele lui Becali

08.11.2019, 11:11
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dennis Man şi Florinel Coman sunt produsele de export de la FCSB cu care Gigi Becali speră să dea lovitura. Cei doi sunt concurenţi pentru un transfer de senzaţie, iar deocamdată Florinel Coman este în faţă după ce în presa din Anglia a apărut informaţia că Manchester City îl doreşte pe atacantul de 21 de ani. Dennis Man a precizat de ce are nevoie cel mai în formă jucător de la FCSB pentru a ajunge sub comanda lui Pep Guardiola.

"Avem jucători foarte talentaţi, dar trebuie să ai şi noroc să prinzi un transfer atât de bun ca Manchester City", a explicat Dennis Man.

Dennis Man ar prefera să joace în La Liga

Fotbalistul a recunoscut că azi valorezi multe milioane, mâine patronul vrea să scape de tine, dar s-a obişnuit cu situaţia de la FCSB.

Unsta e la FCSB, suntem conştienţi de cum stau lucrurile. Câteodată eşti slab, câteodată eşti bun, am avut şi eu momente de astea, important este să treci peste.

Nu mă gândesc să plec, îmi doresc să cresc, să-mi revin şi vom vedea. Sunt de 3 ani aici. Normal, orice jucător îşi doreşte să plece la mai bine, să evolueze fotbalistic, dar deocamdată vreau să îmi fac treaba la FCSB. Spania mi s-ar potrivi fotbalistic," a mai spus Dennis Man. .

Gigi Becali a anunțat că nu Florinel Coman are cele mai mari șanse să plece primul de la FCSB. Dennis Man este cel care poate ajunge în fotbalul mare, poate chiar în această iarnă.

”E posibil ca Man să plece înainte. Cine vede fotbal vede calitatea lui Man. Nu pierde mingea niciodată”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

Dennis Man e cotat la 5.5 milioane de euro

Dennis Man a revenit după accidentare și este cotat de transfermarkt.de la 5.5 milioane de euro. El a marcat un gol și a dat un assist în cele 9 meciuri disputate în acest sezon.

”Am prevăzut că va intra Man. Eu zic că echipa asta nu o mai poate bate nimeni în România. Man ăsta pe mine mă încântă, sper să nu se supere Coman.

Pe Man trebuie să iau bani. Joacă rapid, pasează repede, nu îi stă niciun adversar în față”, a mai spus Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: gigi becali , florinel coman , dennis man , dennis man transfer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League

Citeşte şi

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Campion cu FCSB, Alexandru Băluță a spus cum are ”cele mai bune discuții” cu Gigi Becali

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”